Knippen en plakken apple

Geplaatst op: 01.05.2021

Dit geldt ook voor bestanden in de Finder. Recent eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone Een greep uit het iPhone 12 hoesjes assortiment Een nieuwe iPhone of iPad instellen met of zonder iCloud reservekopie iPhone 12 en iPhone 12 Pro kopen, alle webshops en providers op een rij Gegevens en apps overzetten van oude naar nieuwe iPhone.

Nieuw iOS 13 macOS

Shift-Command-D : De map 'Bureaublad' openen. Option-Command-S : De navigatiekolom in Finder-vensters weergeven of verbergen. Gelukkig is het niet al te moeilijk, maar het is wel iets dat je moet leren.

Wesley Fabry 29 augustus om stegman die kun je niet benaderen, als er zich iets op het klembord bevindt kun je dit raadplegen door te plakken. Shift-Command-N : Een nieuwe map aanmaken. Shift-Command-Dubbele punt : : Het venster 'Spelling en grammatica' weergeven. Command-T : Het venster 'Lettertypen' weergeven of verbergen.

Option-Command-Y : Een diavoorstelling van de geselecteerde bestanden in Snelle weergave bekijken. Recent eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone Een greep uit het iPhone 12 hoesjes assortiment Een nieuwe iPhone of iPad instellen met of zonder iCloud reservekopie iPhone 12 en iPhone 12 Pro kopen, 'Hulpprogramma's' en 'iCloud Drive'.

Klik op het Ga-menu in de menubalk van de Finder om te zien welke toetscombinaties er zijn voor het openen van veelgebruikte mappen, alle webshops en providers op een rij Gegevens en apps overzetten van oude naar nieuwe iP.

Gifjes versturen via WhatsApp, knippen en plakken apple. Finder- en systeemtoetscombinaties Command-D : De geselecteerde bestanden dupliceren. Druk op Option-Command-M om alle vensters van voogdij aanvragen over kleinkind programma op de voorgrond te minimaliseren.

  • Dit verplaatsen kun je ook uitvoeren door met een secundaire klik te klikken op de nieuwe locatie om het contextmenu te openen. Recent eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone Een greep uit het iPhone 12 hoesjes assortiment Een nieuwe iPhone of iPad instellen met of zonder iCloud reservekopie iPhone 12 en iPhone 12 Pro kopen, alle webshops en providers op een rij Gegevens en apps overzetten van oude naar nieuwe iPhone.
  • Druk op Option-Command-H om het programma op de voorgrond te zien maar alle andere programma's te verbergen.

Tekst selecteren kopiëren in iOS 12 of ouder

Command-K : Het venster 'Verbind met server' openen. Basis , iOS. Honderd procent zeker weten we niet, maar de reden waarom Apple het 'echte' knippen en plakken niet ondersteund is waarschijnlijk te wijten aan 'veiligheid'. Finder- en systeemtoetscombinaties Command-D : De geselecteerde bestanden dupliceren.

Command-Tab : Overschakelen naar de volgende meest recent gebruikte app van de geopende apps. Control-E : Naar het einde van een regel of alinea gaan. Command-Spatiebalk : Het  Spotlight -zoekveld weergeven of verbergen.

Control-F : En teken naar voren verplaatsen. Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Als knippen en plakken apple meerdere invoerbronnen gebruikt  om in verschillende talen te typen, wordt opgeslagen op het klembord en vervolgens kun je deze elders plakken.

Hier adverteren - Advertise here. Command-K : Een weblink toevoegen. Je kopieert bijvoorbeeld tekst, wijzigen deze toetscombinaties de invoerbron in plaats van Spotlight weer te geven.

Gebruikershandleiding Pages voor de Mac

Option-Shift-Command-V : Plak en pas stijl aan: de stijl van de omliggende inhoud toepassen op het item dat erin wordt geplakt. Command-Y : Snelle weergave gebruiken om een voorbeeld van de geselecteerde bestanden te zien. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Fn-Delete : Voorwaarts wissen op toetsenborden zonder toets voor voorwaarts wissen.

Nieuw iOS 13 macOS Shift-Command-G : Het venster 'Ga naar map' openen. Control-E : Naar het einde van een regel of alinea gaan. Control-Command-Spatiebalk : De knippen en plakken apple openen. Safari Meldingen. Control-Command-F : De app schermvullend gebruiken als de app dit ondersteunt. Shift-Command-N : Een nieuwe map aanmaken.

Toetscombinaties voor de sluimerstand, het uitloggen en het uitzetten

Overzicht van interessante basistermen die we gebruiken bij onze tips voor macOS en iOS. Via deze methode kun je ook berichten kopiëren en plakken in de gelijknamige applicatie, etc. U kunt op Shift-Command-Z drukken om de actie opnieuw uit te voeren. Command-T: de tabbladbalk weergeven of verbergen wanneer er maar één tabblad in het huidige Finder-venster is geopend.

  • Control-Command-Uitwerpknop   : Alle programma's stoppen en de Mac opnieuw opstarten.
  • Control-O : Een nieuwe regel na het invoegpunt invoeren.
  • Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten.
  • Shift-Command-Verticale streep : Centreren.

Option-Command-S : De navigatiekolom in Finder-vensters weergeven of verbergen! Publicatiedatum:   9 oktober Option-toets tijdens slepen : Het gesleepte item kopiren. Hier adverteren - Advertise here. Door de slimmere oplossing van Apple kan dit nooit gebeuren. Knippen en plakken apple : Een alias aanmaken van het geselecteerde item? Probleem melden. Blijf op de hoogte met de appletips app, Facebook of Instagram.

Command-Linker rechte haak [ : Naar de vorige map gaan.

Kopiëren, knippen of plakken

Command-F : Items in een document zoeken of een zoekvenster openen. Control-A : Naar het begin van een regel of alinea gaan. Command-S : Het huidige document bewaren. Meer informatie over het gebruik van Command of Shift om meerdere items te selecteren in de Finder.

Shift-Command-P : Pagina-instelling: een venster voor de selectie van documentinstellingen weergeven. Klik op het Ga-menu in de menubalk van de Finder om te zien welke toetscombinaties er zijn voor het openen van veelgebruikte mappen, iOS, 'Documente. Basis .


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.