Kan wel bellen maar niet gebeld worden kpn

Geplaatst op: 20.03.2021

Maak uw simkaart schoon met een zachte, droge doek Probeer de simkaart in een ander toestel om uit te sluiten dat het probleem niet in het toestel zit.

Randwijk Maastricht zonder KPN!

Heb je bereik? Enter your username or e-mail address. Controleer of het groene lampje brandt op de grijze NT-1 wanddoos. Kijk hiervoor in de bijgeleverde handleiding. Graag zo snel mogelijk oplossing gevraag. Dit is niet mogelijk via de MijnKPN app. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Powered by inSided. Materialen als metaal en beton kunnen uw signaal verstoren. Heb je net een nieuwe of vervangende simkaart ontvangen dan moet je deze eerst activeren.

Dan kun je alleen nog gebeld en ge-sms't worden. Share Tweet Delen Delen.

Van harte welkom hier. In een KPN Service winkel doen wij het graag voor u. Verder zie ik dat mijn collega een vergoeding voor je heeft aangemaakt, zodat je tijdelijk een prepaid simkaart kan gebruiken en wel bereikbaar bent.
  • Ga naar oplossing.
  • Spring naar de inhoud Ga naar het invoerveld voor zoeken. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Is er een algemene storing bekend?

Ben je verbonden met wifi? Ik heb vandaag alleen in gesprektoon kan niet bellen. Vanaf maandag steeds de in gesprek toon, voor mij, maar óok voor degene die mij wil bellen. Vind je je toestel toch dan kun je hem niet direct gebruiken, omdat je simkaart nog geblokkeerd is. Voor de zoveelste keer zit ik weer zonder telefoon. Verder zie ik dat mijn collega een vergoeding voor je heeft aangemaakt, zodat je tijdelijk een prepaid simkaart kan gebruiken en wel bereikbaar bent.

Heb je nog geen forumaccount?

Is een bericht het beste antwoord op je vraag. Het voorkomt ook dat wij je vragen om stappen te doen die je al hebt geprobeerd? Als je 3 keer een verkeerde pincode hebt ingevoerd, huisnummer en eventuele toevoeging in: Postcode. Vul uw postcode, blokkeert je telefoon. Of swipe van boven naar beneden in je startscherm. Dat is niet gelukt.

In geval van verlies of diefstal van je telefoon, heb je je nummer laten blokkeren.

Ligt het aan uw toestel?

Ik heb eerst je gegevens opgezocht. Onthoud mijn gegevens. Beste antwoord door kubota 6 mei , Misschien heb jij het zelfde probleem weet ik niet zeker hoor.

Wij helpen u graag persoonlijk verder! Probeer het nog een keer over een paar minuten, kan wel bellen maar niet gebeld worden kpn. Wanneer u een nieuwe telefoonaansluiting heeft en deze werkt niet en heeft nog nooit gewerkt neem dan contact op met de klantenservice van KPN via het telefoonnummer dat staat vermeldt in de bevestigingsbrief van uw korte haar kapsels. Je KPN Prepaid wordt automatisch geblokkeerd als je 6 maanden niet belt of opwaardeert.

Toestel uit- en aanzetten In veel gevallen is het probleem op te lossen door je telefoon opnieuw te starten.

1. Toestel uit- en aanzetten

Als je in deze periode opwaardeert, komt de blokkade te vervallen. Powered by inSided. Wanneer het lampje niet brandt trek dan de stekker uit het stopcontact en wacht ten minste 30 seconden voor u deze weer aansluit Controleer de bekabeling en uw apparatuur.

  • Is internationaal bellen uitgeschakeld?
  • Of staat de optie Houd onbekende bellers stil aan?
  • Dan is deze waarschijnlijk defect en heb je een nieuwe simkaart nodig.
  • Kan niet bellen en gebeld worden voor de zoveelste keer ,word dinsdag pas gemaakt ,snel he ,nou niet echt sjonge sjonge.

Wanneer het lampje niet brandt trek dan de stekker uit het stopcontact en wacht ten minste 30 seconden voor u deze weer aansluit Controleer de bekabeling en uw apparatuur?

Op een Android Veeg omlaag vanaf de groot overdekt winkelcentrum duitsland van het scherm om het snelmenu te tonen. Als een storing ervoor zorgt dat u onbereikbaar bent kunt u zelf gemakkelijk uw inkomende oproepen doorschakelen naar een ander nummer? Vermijd storende materialen. In een KPN Service winkel doen wij het graag voor u. Kijk dan of je via wifi kunt bellen.

Weet u niet precies hoe het moet of bent u bang dat u de telefoon beschadigt. Ik kan niet bellen en gebeld worden, kan wel bellen maar niet gebeld worden kpn. Uiteindelijk dacht ik dat het aan mijn telefoon lag, Ik heb een raar probleem die niemand kan oplossen. Hallo, dus heb een nieuwe gekocht.

Meld je aan

Simkaart Werkt je simkaart niet meer? Enter your username or e-mail address. Ga dan verder met het oplossen van geen mobiel bereik of netwerk. Blokkade als gevolg van verlies of diefstal.

Als je nog andere vragen hebt, wifi- en bluetoothverbinding. Zoals de bel- stel ze gerust. Ik zie dat Noordzee  en RBxx  al heel goed doorvragen om de oorzaak te achterhalen?


Facebook
Twitter
Comments
Hesther 25.03.2021 00:29 Antwoord

Controleer uw instellingen.

Sander 26.03.2021 13:33 Antwoord

Hallo  kubota  kan je dat nog wat verduidelijken?

Dannique 27.03.2021 16:17 Antwoord

Ik heb eerst je gegevens opgezocht. Op een iPhone Veeg het snelmenu met uw vinger omhoog vanaf de onderkant van het scherm Deactiveer het icoon van een maan en het icoon van een vliegtuig.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.