Kaart van europa oefenen

Geplaatst op: 25.03.2021

Wat wil je oefenen? Links op de kaart zie je een balk waarmee je het zoomniveau aan kunt passen.

Niet vakgebonden 2 niet vakgebonden. Koekeloere:Pas op je tellen Arie gaat de pannenkoekenbakker helpen en mag als beloning Moffel en Piertje uitnodigen in het restaurant.

Interactieve topografische kaart instructie favoriet. België, Europa en de wereld : Kaarten. Je leert hier ook wat Belgisch!

Topografie Denemarken …. Kaarten van de desbetreffende landen van Europa om online mee te oefenen en zelf te testen. Deze synthesebundel bevat verschillende soorten oefeningen: Landen aanduiden op een blinde kaart; Bij de vlaggen het juiste land en de hoofdstad noteren; Landen combineren met hun ….

Al lid, kaart van europa oefenen. Smaqua Zwolle 14 november Een moment geduld alsjeblieft, we plaatsen jouw resultaat nu op facebook. Moffel en Piertje gaan naar de bioscoop.

  • Toon meer zoekresultaten
  • Europa Oefenen of als tijdrace in verschillende moeilijkheidsgraden. Verkeer ….

Koekeloere:Pas op je tellen Arie gaat de pannenkoekenbakker helpen en mag als beloning Moffel en Piertje uitnodigen in het restaurant. Topografie Italië …. Blijft dit probleem voorkomen, klik dan op de knop 'feedback' links in het scherm en vermeld het volgende:.

In- en uitzoomen na elke vraag Opgeslagen. Topografie Italië oefenmodus …. Door hieronder op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

  • Er kan geen persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer of een e-mailadres, uit cookies worden herleid.
  • Ook mooi voor o.

Hoofdsteden en landen. Je kan hem ook bewerken. Met mooie kaart om te oefenen. Welkom nieuwe Europeanen. Het rode kader in de kleine weergave van de kaart beweegt mee. Wereldkaart rechthoek …. Bso 10 Tso 9.

Productbeschrijving

Er is iets mis gegaan bij het opslaan van je resultaten. Werkboekje Nederland Opdrachten en puzzels over de Nederlandse provincies en de hoofdsteden. Vervolgens wordt ingezoomd naar het niveau waarop de gevraagde plek goed zichtbaar is.

Met mooie kaart om te oefenen. Topografie Verenigd Koninkrijk oefenmodus …. Aantal reviews: 3. Voormalig Joegoslavi - Brujon. Poster kaart Europa XL xcm 1!

Visit Brussels : Informatie rondom Brussel en lesmateriaal over Europa

Je kunt veel landen uitlichten. Kaarten Wikipedia. Topografie Europa Aanrader!

  • Het lijkt erop dat je eerder de Topotrainer hebt afgesloten voordat je helemaal klaar was.
  • Spelling Je antwoorden moeten precies goed gespeld zijn, inclusief hoofdletters en leestekens zoals ë en è.
  • Grote kaart van Europa om te oefenen - TopoSite.
  • Moffel scheurt er een pagina met een schatkaart uit.

Vlieg met de helikopter over de hoofdsteden - Akorum. Aantal reviews: 3! Topografie Frankrijk …. Topografie Australi …, kaart van europa oefenen. Geschikt om in te lijsten.

Elke dag oefenen we een paar landen aan tafel terwijl deze mooi aan de muur prijkt. Met korte afstandinformatie. Europese landen : Steekkaarten.

Maar hoe doen dieren dat? Provinciespel Een zeer compleet bordspel over de Nederlandse provincies. De leerlingen krijgen blanco kaarten en voeren hier enkele opdrachten mee uit: noteer de provincies en de provinciehoofdsteden; zoek de landen van de Europese Unie en noteer de hoofdsteden; kleur de werelddelen.

Hij gaat weer retour. Aantal reviews: 3. Waar die buurlanden ten opzichte van ons land liggen, drukken we uit aan de hand van de windroos.


Facebook
Twitter
Comments
Aliyah 03.04.2021 03:30 Antwoord

Doorgaan of opnieuw beginnen?

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.