Ik ben mijn puk code kwijt proximus

Geplaatst op: 12.03.2021

U behoudt al uw contacten en u kan deze vervolgens, indien gewenst, opnieuw naar uw nieuwe simkaart verplaatsen. Pukcode kwijt? Neem best ook je laatste factuur mee, om te bewijzen dat jij de titularis bent van die GSM.

Dit nummer is gratis voor onze klanten en kan vanwege privacy redenen enkel opgebeld worden door het aangesloten nummer. Had je jezelf maar moeten registreren zal de rechter zeggen. Welkom Inloggen met MyProximus of. Hopelijk overkomt het jou niet, maar veiligheidshalve kan je misschien een verzekering voor je nieuw mobiel toestel overwegen. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Pagina 1 van circa Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Google Assistent nu ook in Belgi. Beste antwoord door Elma 19 november. Pukcode kwijt : code vinden of een nieuwe opvragen Ben je je pukcode kwijt of vergeten! Vodafone Community forum. Deze kun je eenvoudig online opvragen.

Meld je aan Heb je al een account.

  • Neem best ook je laatste factuur mee, om te bewijzen dat jij de titularis bent van die GSM.
  • Je vriendin heeft mijn nummer. Is het je na een paar keer.

Simkaart geblokkeerd..

Ik heb een nieuw toestel voor m'n werk alleen bij het installeren heb ik 3x de verkeerde. De pukcode wordt vervolgens direct in My T-Mobile getoond. Resultaten van 8 zoekmachines! Zonder de bemoeienis van allerlei instanties die steeds meer over je te weten willen komen. Belgen bezitten meer smartphones dan laptops….

  • U kan vervolgens de simkaart wisselen en verder telefoneren via ons netwerk.
  • Kan ook minder erg zijn maar nog altijd schending van wetten indien dit mogelijk zou zijn: bijv.

Ik ben mijn puk code kwijt. Die optie wordt geboden, dus die mag je dan ook gebruiken. Verstuur Terug naar overzicht. Vrijheid blijheid. Rudy bracht het onmiddellijk in orde. Bij veel toestellen krijgt u een plus door 2 maal het sterretje snel na elkaar in te drukken. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te ontstoken lymfeklier oksel pus.

Meld je aan

Ja, indien u een andere dan de u voorgestelde activatie-datum wenst, kan u contact met ons opnemen om een andere datum af te spreken.

Kan ik wereldwijd telefoneren met mijn GSM toestel? Binnen welke termijn kan mijn mobiel nummer geactiveerd worden? De provider doet dan het nodige om te vermijden dat iemand ongewenst je gsm gebruikt.

Maar je kunt beter niet bij de pakken blijven zitten. Mo Maghsoudi februari 20, omdat het kan en mag. Gewoon, om pm Beste? Ik ben mijn puk code kwijt. Vanaf dit ogenblik zullen uw gesprekken door ons gefactureerd worden. Wat je zeker moet doen is het volgende. Daarbij geef ik duidelijk aan dat ik de pukcode kwijt ben.

Laat eerst je SIM-kaart blokkeren

Je naam is in ieder geval bijna goed Marty. Deze was achter de lade gevallen en via een loszittende achterwand van het keukenkastje op de grond achter de oude keuken terecht gekomen.

Kan ik wereldwijd telefoneren met mijn GSM toestel?

Dit nummer is gratis voor onze klanten en kan vanwege privacy redenen enkel opgebeld worden door het aangesloten nummer.

Beste antwoord door Elma 19 novemberJe vriendin heeft mijn nummer. En nu vroeg ik me af of jij iets waarde deense kroon tov euro doen hebt over circa 2 weken.

Google Assistent nu ook in Belgi. Maar daarvoor moet ik eerst een visum aanvragen voor de USA en mijn baas overhalen dat ik een week verlof krijg. Ik heb een nieuw toestel voor m'n werk alleen bij het installeren heb ik 3x de verkeerde 3 keer verkeerde pincode, ik ben mijn puk code kwijt proximus. Voor het globale saldo kan u terecht op onze Klantenzone. De reden daarvan is nog simpeler.

Ik had de gsm dus al vele jaren niet meer, dus mocht het mapje ook eens een keer de vuilbak in. Vodafone Community forum.

Wat nu? Uw naam.

De pukcode stond op het plastic kaartje waaruit ik de simkaart heb geklikt. Vrijheid blijheid. Er zijn 2 oplossingen: Manier 1: Ik kan de auto van Back to the future aankopen voor Hoe kan ik mijn beltoon verlengen.


Facebook
Twitter
Comments
Nilgün 19.03.2021 23:33 Antwoord

Uw naam.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.