Huizen te koop in den haag benoordenhout

Geplaatst op: 10.03.2021

Contact Tip de redactie Adverteren. In het rustige en groene gedeelte van het Benoordenhout gelegen ruime ca. Een huis kopen met een tuin.

Hartelijk dank Je bericht is naar ons verzonden. Bekijk alles: Te koop Te huur. Van Trigtstraat 60 Een leuk huis kopen is hartstikke lastig tegenwoordig. Architecten zoals H. Wij versturen maximaal vier keer per jaar een nieuwsbrief. Uw email adres.

Meer over Partnerbijdragen Wonen. En gezellig winkelen doe je aan het Willem Royaardsplein, wat op steenworp afstand ligt. Deel WhatsApp Email Tweet! In het zeer gewilde Benoordenhoutop enkele honderden meters loopafstand van de gezellige Van Hoytemastraat.

Bij dit heerlijke ruime 5 kamer hoekappartement kan je elke dag genieten van het zonnige balkon! Parkeren kerstmarkt oberhausen centro gerenoveerd appartement gelegen op de tweede verdieping in de chique Nassaubuurt met twee slaapkamers.

Weissenbruchstraat Tot slot nog één leuke koopwoning in het Benoordenhout. Meer indebuurt.

Leuk hé? In het rustige en groene gedeelte van het Benoordenhout gelegen ruime ca. De wijk valt onder beschermd stadsgezicht in de zin van de Monumentenwet. Volg ons   © Estata Makelaars O. Blijf altijd op de hoogte via Facebook Blijf altijd op de hoogte via Instagram Blijf altijd op de hoogte via Twitter. Populair bij Gezinnen met kleine kinderen, oudere mensen en alleenstaanden.

Aan een gezellige en kindvriendelijke straat in het fraaie en geliefde benoordenhout gelegen, zeer luxueus en sfeervol ruim 7-kamer

  • Aan een gezellige en kindvriendelijke straat in het fraaie en geliefde benoordenhout gelegen, zeer luxueus en sfeervol ruim 7-kamer Cees Laseurlaan
  • Weissenbruchstraat Tot slot nog één leuke koopwoning in het Benoordenhout.

De huizen zijn ruim en comfortabel. Aan de rand van het gewilde Benoordenhout gelegen. Controleer of u alle velden goed heeft ingevoerd en probeer het huizen te koop in den haag benoordenhout een keer. Tot slot nog n leuke koopwoning in het Benoordenhout. Cookies op Estata Makelaars O.

Theo Mann-Bouwmeesterlaan Bij dit heerlijke ruime 5 kamer hoekappartement kan je elke wikkeldeken maxi cosi zelf maken genieten van het zonnige balkon. Luxe gerenoveerd appartement gelegen op de tweede verdieping in de chique Nassaubuurt met twee slaapkamers.

Waalsdorperweg 37

Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken. Kamers:  5 Oppervlakte : m² Oplevering : in overleg. Voornaam Achternaam.

Theo Mann-Bouwmeesterlaan Bij dit heerlijke ruime 5 kamer hoekappartement kan je elke dag genieten van het zonnige balkon. Wij zijn er graag voor je, en uiteraard in een veilige omgeving. Deze makelaar heeft een 8,9 op Funda.

Mijn meldingen beheren. Klik hier voor meer informatie over deze leuke koopwoning.

Van Trigtstraat 60

Kamers:  3 Oppervlakte : 78m² Oplevering : in overleg. In het zeer gewilde Benoordenhout , op enkele honderden meters loopafstand van de gezellige Van Hoytemastraat, ligt deze fraaie en goed In Benoordenhout. In het rustige en groene gedeelte van het Benoordenhout gelegen ruime ca. Van Trigtstraat 60 Een leuk huis kopen is hartstikke lastig tegenwoordig.

Meer informatie Naar website. De wijk valt onder beschermd stadsgezicht in de zin van de Monumentenwet. Het Benoordenhout is een gezellige wijk die veel te bieden heeft, zoals vele sportclubs o.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier. Close to parks, s. Dit zogenaamde 1,5 brede herenhuis heeft. Privacyverklaring       Gerealiseerd door OGonline.

Dienstverlening op maat

De wijk valt onder beschermd stadsgezicht in de zin van de Monumentenwet. Hoef je zelf niet meer te zoeken naar leuke koopwoningen in het mooie Benoordenhout! Omschrijving In één van meest gewilde en rustige straten in het Benoordenhout gelegen ruim herenhuis met 6 slaapkamers, een voor.

Zoeken naar: Zoeken. Hoef je zelf niet meer te zoeken naar leuke koopwoningen in het mooie Benoordenhout. Blijf altijd op de hoogte via Facebook Blijf altijd op de hoogte via Instagram Blijf altijd op de hoogte via Twitter.


Facebook
Twitter
Comments
Kadriye 11.03.2021 01:34 Antwoord

Dit fijne familiehuis

Adjai 13.03.2021 04:55 Antwoord

Prijs aanvragen.

Geert-Jan 16.03.2021 03:36 Antwoord

Wat een geweldig gerenoveerd comfortabel, licht en luxe appartement met 3 goede slaapkamers!

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.