Hoeveel energie en gas verbruik ik

Geplaatst op: 28.04.2021

Let op, soms belandt het bericht tussen de ongewenste post van je inbox. Apparaten worden wel zuiniger, maar we hebben er ook meer. Wij helpen je met het berekenen van je energieverbruik.

Die verschillen hebben te maken met:. Hoeveel energie verbruikt u? Natuurlijk is dit een gemiddelde, het maakt wel uit in wat voor soort huis u woont, en hoeveel mensen deel uitmaken van uw gezin. Het bouwjaar van uw woning is ook een belangrijke factor in het geheel. Milieu Centraal gebruikt voor het gemiddeld gasverbruik en stroomverbruik per woonsituatie data van het CBS over

De daling van de laatste jaren heeft te maken met de opkomst van zonnepanelen. Heb je het idee dat je meer energie verbruikt dan nodig is. Natuurlijk is het gemiddeld energieverbruik niet voor elk huishouden in Nederland hetzelfde. Bencom Group Wie zijn wij.

Daarnaast speelt je eigen gedrag ook een grote rol.

Tweedehands Goedkoper en milieuvriendelijker. Het weer in Nederland speelt ook een grote rol. Door dit formulier in te vullen ontvangt Milieu Centraal je e-mailadres met vraag.
  • Dit levert evenwel enkel een zeer onnauwkeurige schatting op omdat het voorschotbedrag afhankelijk is van de leverancier en van de afgesloten overeenkomst.
  • De woning is alleenstaand.

Energieverbruik van een gezin in Nederland

Enig idee hoe energiezuinig je bent? Je gegevens worden alleen gebruikt om antwoord te geven op de vraag. Probeer het opnieuw. Oude woning: gebouwd vóór Op www.

Dit geldt voor zowel het elektriciteitsverbruik als voor het gasverbruik. En dat kost natuurlijk weer extra gas. U verbruikt meer gas naarmate meer personen deel uitmaken van uw gezin, hoeveel energie en gas verbruik ik. We slaan je e-mailadres alleen op om je vraag te beantwoorden en respecteren je privacy.

Als je let op het verbruik in huis, kun je vaak veel elektriciteit besparen. Oude woning: gebouwd vr Inloggen Parkeren lange voorhout 5 in op uw account U stapt nog sneller over, omdat wij uw gegevens automatisch invullen.

Bekijk onze handige energiebesparingstips.

In een vrijstaande woning gebruikt u zo'n 2. Ook het aantal bewoners, de persoonlijke comfortbehoefte en de weersomstandigheden zijn van invloed. Kijk voor meer makkelijk tips eens op Bespaartips verwarmen en Bespaartips apparaten en verlichting.

De maandelijkse gaskosten zijn zowel het gasverbruik als het gebruik van de meter. Electriciteitsinstallatie enkelvoudig tarief ook van Die zal je gasverbruik kunnen berekenen en  het voordeligste gasaanbod in je situatie aan te bieden.

Tips om je apparaten zuiniger te gebruiken vind je op Halveer je stroomverbruik. Het energiebedrijf mag ook lagere tarieven rekenen, het maakt natuurlijk een groot verschil of u in een nieuw of ouder huis woont en hoe uw huishouden is samengesteld! Maar dit is slechts een gemiddelde, dan valt je rekening lager uit, hoeveel energie en gas verbruik ik.

Gemiddeld energieverbruik

Hoeveel al die maatregelen precies opleveren, verschilt van geval tot geval. Het stroomverbruik elektriciteitsverbruik in Nederland loopt uiteen per huishouden. Vul de vragen in en ontdek of jij meer of minder energie verbruikt dan anderen die net zo wonen als jij.

Wat het warm water betreft neem je dua bij overlijden kind een douche dan een bad en stel je de temperatuur van je boiler op gas in tussen de 55 en 60 C. Besparen door te isoleren Vergelijk energie op basis van gemiddeld energieverbruik Onderstaande opsomming geeft het gemiddeld energieverbruik per gezinssamenstelling weer. Grote kans dat hoeveel energie en gas verbruik ik flink kunt besparen door over te stappen naar een goedkoper energiecontract.

Zo is de eerste besparing van bijna kWh snel verdiend. Je kunt via ons de energiekosten berekenen van een groot aantal energieleveranciers. Tips om je apparaten zuiniger te gebruiken vind je op Halveer je stroomverbruik. Kijk op de  website van Milieu Centraal  voor meer snelle bespaartips.

Vergelijk mijn energieverbruik

Totaal aantal personen is dus 5. Ga af op het gasverbruik van de vorige bewoner Wat doe je als je je verbruik hebt onderschat? Wat het warm water betreft neem je beter een douche dan een bad en stel je de temperatuur van je boiler op gas in tussen de 55 en 60 °C. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, zonnepanelen en vervanging van oude apparaten met een hoog energieverbruik door moderne, energiezuinige apparaten.

Particulier Cv-ketels Klantenservice Stroom en gas Zonnepanelen. Doordat de warmtepomp deze hernieuwbare energiebronnen gebruikt, is het een duurzame manier van verwarmen!

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.