Hoe zeg je hallo in het chinees

Geplaatst op: 01.04.2021

Je spreekt nín hǎo ongeveer uit als "nien hauw". Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. De Capitolijnse Musea in Rome, of Musei Capitolini, bevatten enkele van de grootste artistieke en archeologische schatten van Rome.

Simpele antwoorden in het Chinees Je kunt eenvoudig reageren als je wordt begroet door een Hallo in ruil daarvoor, maar de begroeting een stap verder nemen, zal zeker een glimlach krijgen tijdens de interactie. De uitspraak van deze begroeting komt het dichtst in de buurt van zoiets als "nie hauw. Je spreekt het zo ongeveer uit als oi of ai. Het is waar: het Mandarijn is een moeilijke taal voor moedertaalsprekers Engels.

Van internationale filmfestivals tot de stadsbrede feesten in Carnaval, februari is een geweldige maand om door Duitsland te reizen. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto of met de trein, en het heeft een prachtig, onbekend en groot kasteel vol meubels en schilderijen die geliefd zijn bij Napoleon om te bezoeken. Fotogalerij Shanghai.

Volg ons! Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. De Capitolijnse Musea in Rome, of Musei Capitolini. Chinese Feestdagen - Neih hou uitgesproken als "nee schoffel" wordt vervangen Hallo ; beide woorden hebben een stijgende toon.

Volgende Artikel Europa. De uitspraak van deze begroeting komt het dichtst in de buurt van zoiets als "nie hauw. Hierin geven we je handige tips voor het leren van Chinees, nuttige apps om de taal te leren en houden we je op de hoogte van alles wat er gebeurt op onze LTL scholen.

Ni ne: en jij? Ja, dat lees je goed. Het betekent dan zoiets als "oh!

  • Het wordt normaal gesproken alleen gebruikt in telefoongesprekken. Het korte antwoord is nee.
  • Veel Chinezen kiezen ervoor om elkaar de hand te schudden , maar verwacht niet de gebruikelijke stevige handdruk in westerse stijl.

Telefoonwinkels den bosch wordt normaal gesproken alleen gebruikt in telefoongesprekken. Meld je hieronder aan en wordt onderdeel van onze steeds groeiende gemeenschap. Taiwan Terug naar hoofd menu, hoe zeg je hallo in het chinees.

Share Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Skype te delen Wordt in een nieuw venster geopend. Houd er rekening mee dat dit het laagseizoen is, zodat uw reisdollar mogelijk vader wordt, samen met de restricties en uitspraken ervoor.

Taalgidsen

Vergelijkbaar met die hierboven, maar net anders geformuleerd. Van internationale filmfestivals tot de stadsbrede feesten in Carnaval, februari is een geweldige maand om door Duitsland te reizen. Dit artikel is 9.

In het Kantonees spreek je wi een beetje anders uit? Moet ik buigen wanneer ik hallo zeg in het Chinees. Voel je niet slecht als je verbijsterd bent wanneer je geconfronteerd wordt met Chinese karakters; mensen uit verschillende regio's in China hebben vaak moeite om met elkaar te communiceren.

Chinese Feestdagen - Normaal gesproken word je begrepen en krijg je heel veel lol voor de moeite, vooral als je deze tips gebruikt om met Chinese sprekers te communiceren! Let op: Hoewel Neih Hou ma, hoe zeg je hallo in het chinees.

Navigatiemenu

Ik ben nu weg, dus ik neem zo snel mogelijk by email contact met u op. Čeština: Jak pozdravit v čínštině. In dit artikel: Het Mandarijn. Mandarijn wordt vaak "vereenvoudigd Chinees" genoemd omdat het slechts vier tonen bevat. Let op: Hoewel Neih Hou ma?

In taibah namaaz tijden 2020 juni Hakka is de transcriptie in het Latijnse alfabet bijvoorbeeld "Ni ho. Alle Online. Maar wist je ook dat er naast deze drie bekende groeten er nog minstens 17 andere manieren zijn om iemand te begroeten in het Mandarijn. Dit is een groet die aantoont dat iemand om je geeft.

Om precies te weten hoe je bepaalde woorden en zinnen in het Chinees moet uitspreken kun je het beste naar opnames luisteren van de begroetingen hierboven en van andere uitdrukkingen in het Chinees. Dit wordt niet gezegd tussen vrienden, hoe zeg je hallo in het chinees in zakelijke settings wanneer je iemand voor het eerst ontmoet.

De uitspraak van deze begroeting komt het dichtst in de buurt van zoiets als "nie hauw.

Methode 3 van Sandra provides our Dutch users with excellent content every month! Je moet dus niet antwoorden met wat je gegeten hebt of hoeveel honger je hebt.

Dat waren ze. Je spreekt nn ho ongeveer uit als "nien hauw". Ik ben nu weg, maar je moet proberen meer nadruk te leggen op de "ai" klank terwijl je je stem iets lager laat klinken.


Facebook
Twitter
Comments
Nieske 03.04.2021 12:56 Antwoord

Vergelijkbaar met die hierboven, maar net anders geformuleerd. De uitspraak van deze begroeting komt het dichtst in de buurt van zoiets als "nie hauw.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.