Grappige tekst verjaardag 65 jaar

Geplaatst op: 04.04.2021

Lees de leuke korte verjaardags spreuken en grappige zinnen over het ouder worden tijdens je verjaardag. Verjaardagen zijn net als chocolaatjes Verjaardagen zijn net als chocolaatjes Heerlijk feesten Laat je zorgen voor morgen, want vandaag is een dag, waarop je heerlijk feesten mag!

Geniet van deze dag, met een grote lach. Vergelijkbare zoekopdrachten voor wensen 65 jaar 65 jaar wensen wensen voor 65 jaar wensen jaar 65 jaar verjaardag 60 jaar wensen wensen 25 jaar huwelijk 65 jaar getrouwd wensen wensen verjaardag vrouw 65 jaar wensen voor 65 jarige wensen voor een 65 jarige wensen 50 jaar huwelijk nieuwe jaar wensen Info over wensen 65 jaar.

We feesten door zolang het kan! Heel veel plezier met je cadeaus, ik hoop dat je leuk vindt wat ik koos! Die bij het klimmen van jaren, jou steeds meer wijsheid zag vergaren.

Grappige tekst verjaardag 65 jaar liefde, wat gaat dat toch weer snel, dat lukt met je cadeaus vast wel, met een grote lach. We wensen je een fijne 65e verjaardag met veel vreugd en deugd. Dan zijn 60 jaar spreuken de oplossing.

Maak er een mooie dag van, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk. Geniet van deze dag.

Daarop kun je ook de 65 jaar verjaardagswensen schrijven.

65e Verjaardagswensen

Van harte gefeliciteerd, speciaal van mij! Je wordt maar één keer 30 jaar. Daarop kun je ook de 65 jaar verjaardagswensen schrijven.

Verjaardagen zijn net pilsjes Je 65ste verjaardag. Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag! TIP 65 jaar getrouwd gedicht nodig?

  • Felicitatie 65 jaar Je 65ste verjaardag. Geen grijs haar Nog geen grijs haar, maar al wel 50 jaar.
  • Resultaten van 8 zoekmachines! Oud worden is een zegen, oud zijn valt tegen.

Nee, vol arbeidsvreugd en een voorbeeld voor de jeugd. Jij was altijd bijzonder collegiaal, het is niet raar ook jij bent nu 65 jaar Dus bedaar en geniet maar de komende.

Vandaag is het jouw dag Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag. Misschien 65 jaar getrouwd gedichten nodig.

Wens iemand een fijne verjaardag met deze leuke kaarten:

We wensen je een fijne 65e verjaardag met veel vreugd en deugd. Gedichten Kerstmis Sinterklaas Valentijnsdag Alle gedichten Hopen dat hij niet zal staken, en de vol zal maken.

Gebruik de zoekbox om binnen Leukespreuk. Resultaten van 8 zoekmachines. Ben je op zoek naar een leuke en originele verjaardagswens voor iemand die 65 jaar geworden is of iemand die met pensioen gaat. Nu begint je tweede jeugd, wees verheugd, grijs haar. Als je verder gaat accepteer je deze cookies.

Grappige verjaardag spreuken verjaardagskaart

Je vijftigste verjaardag! Hoe ouder de foto, hoe jonger je er uitziet Mannen zijn net als wijn. Maar wat zet je op de verjaardagskaart? Er was eens een kleine toverfee Er was eens een kleine toverfee die altijd leuke dingen deed.

Een halve eeuw geleden Een halve eeuw geleden, stond jouw wiegje klaar.

Er is nog nooit zo'n feest geweest We zingen en dansen met een blijde lach en wensen jou een fijne verjaardag? En ook was je liever jonger geweest, bedenk goed: Het gaat om de geest. Alles over Vinden, grappige tekst verjaardag 65 jaar. Gefeliciteerd Deze felicitatie is niet zomaar, Een grijs haartje hier een rimpel daar.

Ik ga met pensioen. Je krijgt al wat rimpeltjes en een beetje wijs, grijs haar Vandaag is het voor jou een speciale dag. Het vieren van een verjaardag is altijd reden om een kaartje te grappige tekst verjaardag 65 jaar.

Schrijf een leuke spreuk of tekst op een verjaardagskaart en veras de jarige job met humoristische spreuken op zijn of haar verjaardag.

Fijne verjaardag.

Maria Riksten-Brouwer. Deel dit dan met anderen op social media. Ik vertel je graag, met deze kaart, dat je nu al voor de XXste keer verjaart.

Maria Riksten-Brouwer. Plus het feit dat 65 een bijzondere leeftijd is. Hoera, man. Dan is het tijd voor een feestje.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.