Garnier bb cream medium kruidvat

Geplaatst op: 05.04.2021

Verder doet hij weinig. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik verwachtte daardoor dat die van Sleek misschien wel eens erg dekkend zou kunnen zijn… Dit zijn zijn swatches op wit papier. De BB Cream is vrij dik, wat dikker dan een gewone dagcrème, en zeker dikker dan een foundation Het smeert wel makkelijk uit. Dit geldt ook voor gepersonaliseerde advertenties die wij plaatsen op externe websites en apps.

Zoals je kunt zien is die van Sleek het meest compact en de rest is wat vloeibaarder. Skippen als… je een lichte of juist heel donkere huid hebt, als je liever meer dekking wilt, of als je siliconen vermijd. CC creams. Lichte huidskleur 3 Medium huidskleur 2.

Toch vind ik het effect vrij geel op mijn gezicht, terwijl dit de lichtste BB cream van Kruidvat is. Duurzamere artikelen Biotherm Aquasource BB Cream is een licht getinte creme die een egale teint op de huid achterlaat. Ik heb dan wel een vrij gemakkelijke huid, want ik kan me voorstellen dat als je rode plekjes hebt of andere oneffenheden dat je wel een iets betere dekking zoekt.

De crme heeft witte vlek op tand beetje glinsteringseffect om de doffe huidskleur op te fleuren, garnier bb cream medium kruidvat. Nivea Essentials 6-in-1 egaliserende bb cream lichte huid 50ml.

BB Cream bestaat al sinds en is gemaakt door een Duitse dermatoloog genaamd Dr. Thermaal Water.
  • Dat is al een discussie op zich, maar laat ik voor het gemak in dit artikel geen onderscheid maken tussen het al dan niet ZIJN van een BB cream, maar alleen tussen de merken. Om etos.
  • De formule op b

Pluspunten

Algen, Zeewier, Algenextract. Wat vinden jullie van het resultaat? Dit laatste is voor mijn huid wel een vereiste, anders blijf je de BB cream wel echt zien op de droge plekjes. Op zich ben ik best tevreden over de BB Cream van Kruidvat! Ik heb de hele dag het gevoel gehad alsof ik een masker droeg.

Maximum bedrag. Bekijk ook ons assortiment aan Garnier dagcrme. Adviesprijs 19, Droge huid. Laat ik beginnen met de BB cream waar jullie het meest nieuwsgierig naar zijn. Dekking Medium dekking 4 Lichte dekking 1.

Folders Kruidvat

Rechts heb ik daar Kruidvat beauty balm day cream aan toegevoegd. Gezichtsverzor… voor Vrouwen. Vorige week schreef Serena een artikel , waarin ze heeft uitgelegd wanneer een BB cream ook daadwerkelijk een BB cream is.

En dit zijn de swatches uitgesmeerd op mijn huid.

Ik ben gek op eten, int. Verrijkt met grapefruit extract en vitamine C biedt deze getinte gezichtscrme een 5-in-1 dagverzorging.

Bekijk en bestel! De beauty balm day cream van het Kruidvat. Lily Lolo.

Uitgebreide zoeksuggesties.

Los Poeder. De perfecte budget nude lipstick? Goed bevochtigende huid. Mijn foundation verandert in een oranje kleur, ik heb verschillende merken geprobeerd dus nu ben ik opzoek naar iets wat mijn sproeten toch dekt maar geen masker effect geeft. Adviesprijs 10,

Gratis bezorging. Loreal BB cream cest magic 02 light 1 Stuks. Olaz Total effects BB cream dagcreme medium tint 50 ml! Help cosmetische make-up effect langdurig aanhouden. Doffe huid. Gepersonaliseerde inhoud en advertenties op basis van voorkeuren en interesses We willen graag dat onze websites en apps zo relevant mogelijk voor je zijn. In verschillende inhoudsmaten verkrijgbaar:.

Andere inhoud van deze pagina

Ook verzamelt Etos informatie voor analysedoeleinden. Garnier Skin naturals BB miracle skin perfector licht 50 ml. Deze huidvriendelijke BB crème vervaagt de grenzen tussen make-up en huidverzorging. Huidkenmerken worden beïnvloed door verschillende factoren die kunnen wisselen per periode.

Garnier Hydra Bomb 7. Vitamine E. Tegenwoordig kan je er niet meer omheen.


Facebook
Twitter
Comments
Leandro 14.04.2021 03:08 Antwoord

Deze anti-verouderings dagcrème is verrijkt met revitaliserende lavendel en kan gebruikt worden op elk huidtype, zelfs de gevoelige huid.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.