Foto op instagram plaatsen via pc

Geplaatst op: 05.04.2021

Fijn artikel. Op het moment van schrijven is dat de reden waarom ik regelmatig hiermee werk.

Het voordeel van deze methode t. Heb je maar één account, dan mag je dit negeren. Dat zou toch geweldig zijn? Bij de iPhone tik je op de foto en houd je deze even ingedrukt, dan verschijnt de optie om de afbeelding op te slaan. Dit is naar onze mening de gemakkelijkste en beste manier om te post op Instagram vanaf je PC. Genereert onmiddellijk een gratis beoordeling van uw website met een heleboel waardevolle gegevens.

Hi, maar nu wil je dit veranderen naar mobiel. In dat geval moet je later alsnog de foto zelf plaatsen. Met Facebook's Creator Studio kan je de berichten vooraf ontwerpen en inplannen, ik ben Laura Vink. Wil je meer van haar werk zien. Standaard staat deze ingesteld op desktop-weergave, maar ook statistieken bekijken.

In de volgende voorbeelden wordt uitgelegd hoe je de mobiele versie van Instagram via Safari en Google Chrome kan opvragen. Ga naar www. Selecteer de gewenste foto , of video.
  • Het liefst loopt ze iedere dag met haar camera en statief om zelfportretten te maken!
  • Je typt er een beschrijving en eventuele hashtags. Dag Laura Wat is goed inloggen?

Upload foto's naar Instagram vanaf een PC met deze snelle trucs

En dan is het natuurlijk niet heel moeilijk om dat met o. Als allerlaatste klik je onderin op de knop Delen als [jouw gebruikersnaam]. Groeten, Rogier Beantwoorden. Ik kreeg deze waarschuwing ook en het had enkele pogingen nodig voordat ik via Schedugram een foto kon plaatsen op mijn account.

Berichten     Mijn Online Cursussen Xanne Paulissen Afgestudeerd als docent beeldende kunst en vormgeving heeft Xanne een grote voorliefde voor beeldtaal en het vastleggen van expressie daarin. Klopt dat?? Open de foto die je op Instagram wilt plaatsen.

Hier voeg je eventueel nog filters of bewerkingen toe. Tom 4 juni om - Antwoorden. Hoe post je op Instagram via je PC. Volg de online fotografiecursus. Wanneer je deze methode voor het eerst hoort, klinkt hij ingewikkeld. Goed nieuws.

Om deze te laten verschijnen klik je simpelweg op Vernieuwen of druk op F5?

Facebook Creator Studio

Ik ga je tonen hoe je dit doet met Google Chrome op Firefox zullen de stappen nagenoeg hetzelfde zijn. Instagram vraagt je dan of de verdachte login van jou was, of niet. Dat neemt veel tijd in beslag en is onnodig ingewikkeld. Om deze te laten verschijnen klik je simpelweg op Vernieuwen of druk op F5.

Iemand tips. Maar kan dat ook in later ingepland worden ik foto op instagram plaatsen via pc ze niet in 1 post. Ik verwacht van wel. Met Vink Academy help ik jou te helpen om de fotograaf in jezelf te ontwikkelen Meer lezen over fotografie maar niet vanaf een beeldscherm. Als je in Firefox via het menu Add-ons naar de Extensions gaat dan kun je daar een User Agent Switcher plugin zoeken en installeren.

Maar wat blijkt, ik moet met Instagram telkens uit- en inloggen om van account te wisselen.

Berichtnavigatie

Je kunt nog een specifiek apparaat selecteren maar allemaal geven ze de mobiele site van Instagram weer en krijg je dezelfde knoppen als in de app te zien te zien. Contactgegevens Webmonnik. Hoe post je op instagram via je pc? Klein detail: in je eerste alinea spreek je nog over 4 methodes, maar dat zijn er inmiddels dus 5!

Hans Brongers 10 augustus om - Antwoorden.

De beschreven workflow na het maken van een plaatje,moet uiteindelijk leiden tot het Perfecte Plaatje dat je wil delen. Zo koppel je je Instagram-account aan Facebook Creator Studio Volg deze 3 simpele stappen: Ga naar Facebook Creator Studio Klik bovenaan op het Instagram icoontje foto op instagram plaatsen via pc naast het Facebook icoontje Wat er hierna gebeurt, klik je om die pagina te koppelen.

Vervolgens type je de tekst die je bij de foto wilt plaatsen. Laura 12 februari om - Antwoorden. Geef just do it leggings black even toestemming met de grote knop.

Laura 15 april om Meer weten. Leave a Comment Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, foto op instagram plaatsen via pc. Genereert onmiddellijk een gratis beoordeling van uw website met een heleboel waardevolle gegevens?

Mobiele site van Instagram op je desktop

Met een gewone browser krijg je deze mogelijkheid niet. En dat is in veel gevallen toch wel heel erg handig! Vul nu de gewenste tekst in en voeg je hashtags toe.

Is deze optie achterhaald. Dat zou toch geweldig zijn! Laura 4 december om - Antwoorden. Je hebt alleen Google Chrome nodig?


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.