Facebook vertalen van spaans naar nederlands

Geplaatst op: 29.05.2021

Werkt dit niet? Onze vertalers zijn allemaal moedertaalsprekers en hebben veel ervaring met het vertalen van Facebook posts en andere social media teksten.

Daarnaast kun je via Facebook posts in interactie komen met je klanten. De teksten barsten van spel- en typfouten. Maar dan weet je dus niet waar dit over gaat! Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie. We gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Open de Chrome-app op je Android-telefoon of -tablet.

Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen! Verkopers en chatbots kunnen met M Translations meer klanten in andere landen bereiken. Zo behoudt de Facebook post de boodschap en werk ze optimaal bij de nieuwe doelgroep. Typ om te vertalen. Opmerking: Als je ervoor kiest om een taal 'nooit te vertalen', indelingen.

Open de Chrome-app op je Android-telefoon of -tablet.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Alberto Mauri — GroupM Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. In een paar klikken online geregeld.

Naar het inlogscherm. Tip : Als je een taal uit je lijst wilt vertalen, tik je op de taal en selecteer je Aanbieden om te vertalen. Bedankt voor uw feedback. De Spaanse markt was de eerste die daarmee aan de slag ging.

Typ om te vertalen. Mvg, Paul Vandenbroucke. Sterk mee oneens. De netwerksite lanceerde een vertaalmodule om buitenlandse groei te faciliteren.

Alle gebruikers in de VS of Mexico zouden nu toegang moeten hebben tot deze optie. Onder iedere posting die geplaatst wordt die niet in jouw taal facebook vertalen van spaans naar nederlands, staat "vertaling" of iets in die geest.

Nog geen account.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Vertaling uitschakelen Je kunt bepalen wanneer Chrome aanbiedt om webpagina's te vertalen. Het is af en toe te treurig voor woorden hoe slecht de teksten zijn.

Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen.

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde Facebook posts.

Tik op de talen die je kent. Zo kunnen we jou een perfecte vertaling garanderen. Google Help! Hoe moet dat. Schakel Aanbieden om pagina's te vertalen die in een voor jou onbekende taal zijn uit.

Alle talen toevoegen die je kent

DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Helpcentrum Aankondigingen. Naar het inlogscherm. Ik stem ermee in Meer info over cookies. Ook voor mobiele internetters is de mobiele site van Facebook beschikbaar in het Nederlands.

Lees meer. Pin It facebook vertalen van spaans naar nederlands Pinterest. Huidige gebruikers van Facebook kunnen in hun accountinstellingen hun taalvoorkeur wijzigen.

Vertrouw op Lingohopper voor nauwkeurig vertaalde Facebook posts. Zo behoudt de Facebook post de boodschap en werk ze optimaal bij de nieuwe doelgroep. Onze klanten We werken met trots samen met meer dan. Bij Lingohopper nemen we uitgebreid de tijd om de juiste schrijfstijl te vinden.

Zojuist vertaald

Brazilië en Portugal hebben ook toegang tot M-suggesties. Vul je gegevens in om meldingen te ontvangen. Naast de AI-toevoegingen is het van plan videoadvertenties in Messenger vrij te geven om meer geld van het platform te verdienen.

Tik op Talen Taal toevoegen. Laatste kwaliteitscontrole door een toegewijde projectmanager! Geen geweldige vertaling, maar toch.


Facebook
Twitter
Comments
Mickel 03.06.2021 01:40 Antwoord

Facebook post vertalen Wil jij een Facebook post laten vertalen? We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan hun unieke behoeften te voldoen, waarbij we ons blijven aanpassen aan de vraag, van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Lisa-Marie 07.06.2021 06:40 Antwoord

Alleen afzonderlijke. Professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal Alle teksten worden vertaald door professionele vertalers met de doeltaal als moedertaal.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.