Decor wonen en slapen review

Geplaatst op: 02.03.2021

Wij duidelijk gezegd dat we dit al hadden besproken en alles met de verkoper geregeld was, nou dus niet! De beoordelingsscore is het gemiddelde cijfer dat kopers aan de verkoper hebben gegeven in de laatste 3 maanden.

Niks wordt op tijd geleverd, je krijgt nooit wat je hebt besteld. Hij deed erg brutaal en erg onprofessioneel. Ongelezen bericht door Nassjesmit » 07 aug Na 8 weken gebeld uit nieuwsgierigheid maar werd toen afgesnauwd dat ik echt 12 weken moest wachten.

Met 14 weken belde ik om te vragen wat de status is van mijn bestelling. Dat we de kleine lettertjes hadden moeten lezen weten we ook wel maar daar gaat het nu niet om we zouden alleen wat meer klantvriendelijkheid verwachten nu ze ons ook langer dan toegezegd hebben laten wachten.

Het is nu 8 weken geleden eigenlijk totaal 24 weken en heb nog steeds mijn bankstel niet ontvangen!!. De producten staan dan altijd op leverbaar of op voorraad. Dat lijkt mij de meest praktische en minst tijdrovende oplossing. Super slecht verdrijf, decor wonen en slapen review. En vraag gelijk of ze hier even hun kant van het verhaal willen neerzetten of hadden ze op school een 10 voor spijbelen tijdens de Aardrijkskunde lessen. Mevrouw heeft toen excuses aangeboden en gezegd dat ik als eerst op de lijst sta voor de levering van vandaag woensdag 23 september.

Toon: Alle beoordelingen 3 Positieve beoordelingen 2 Negatieve beoordelingen 0 Neutrale beoordelingen 1. I hope the next delivery is handled by good professional people. Ga alsjeblieft daarheen.

Retourneren & Voorwaarden

Ja daar had ik inderdaad gisteren ook op gekeken werd er niet blij van De levertijd zou 8 tot 12 weken zijn. Na die lange levertijd mag Decor wonen u wel wat service verlenen. Slechtste bedrijf ooit!!!!! Een bank besteld en mij werd verteld bij de dag van aanschaf dat het binnen weken zal duren.

Na 24 weken wachten nog steeds mijn bankstel niet ontvangen Op 21 maart heb ik mijn bankstel besteld.

Het dochterbedrijf van Mascot-online, wat ook niet fris is claimt professionele producten aan te bieden van Duitse makelaardij. Ik heb gezegd zoek het maar uit want ik ben niet thuis. Rest afval van de gekochte producten, folie en piepschuim worden niet door onze bezorgers mee genomen. Decor wonen en slapen review zou ik de boel maar ingepakt laten staan en zelf monteren na de verhuizing. Beoordeling 7!

32 • Slecht

En als je ze belt krijg je te horen komt goed komt goed flikker toch op. De retourzending kan aangemeld worden vanuit het bestellingenoverzicht Klik op 'Start retouraanvraag' achter het artikel dat je wilt retourneren en volg de instructies Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, vervalt de betalingsverplichting of wordt het reeds betaalde bedrag teruggestort.

Nederlandse vertaling door phpBB. Ik woedend en ga toch akkoord omdat ik al een dag zonder bank, kozijnen en bed ben en niet een tweede dag zonder kan.

Zeer onprofessioneel. Vreselijk ben al maanden bezig met een klacht krijg niemand te pakken telefonisch na 40 min nog niemand te pakken. Indien koper op afgesproken datum decor wonen en slapen review tijd niet aanwezig is, zijn de extrabezorgkosten voor rekening koper.

Prima als het iets langer duurt maar ze doen valse beloftes. De voorwaarden :  Artikel 6 - Levertijd a. Op hun Facebook wordt je geblokkeerd als je wat schrijft maar we zitten nog steeds met een fout geleverde tafel en een bankstel die nog steeds niet geleverd is en daar al zogenaamd een poos staat.

6 Mega showrooms

Inzakken is niet goed. Heb een telefoon vol opnames van gesprekken waarin mijn vrouw volledig wordt uitgekafferd en bedreigd.. Ik heb gezegd zoek het maar uit want ik ben niet thuis. Met vriendelijke groet,.

Vanwege Corona zou ik nog 4 weken moeten wachten dat had de fabrikant zogenaamd meegedeeld. Hoofdkantoor reageert met nee, schuifdeurkasten, het staat niet in ons systeem en ik weet ook niet hoe ze dat tegen u kunnen zeggen want het gaat via ons.

Toon: Alle beoordelingen 3 Positieve beoordelingen 2 Negatieve beoordelingen 0 Neutrale beoordelingen 1. Nu heb ik roze afscheiding menstruatie of zwanger mijn meubels en dan nog de stoelen in de verkeerde kleur en een gat in de stoel, decor wonen en slapen review.

Meerdere malen gemailt er wordt geen gehoor aan mijn mail gegeven. Wij importeren namelijk het overgrote gedeelte van ons assortiment rechtstreeks vanuit onze eigen fabriek waardoor deze levertijden ruimschoots van tevoren behaald worden.

Decor wonen Actief sinds: 16 maart Decor Decor wonen en slapen review volgt de laatste trends als ! De mannen die erbij waren op de dag van de bestelling weten dat dit besproken was.

Duidelijk een bedrijf dat voornamelijk op de eigen organisatie is uitgericht CM ,  Feitelijke levering aan koper :  Voor het bezorgen van gekochte goederen worden de afspraken per mail of sms bevestigd naar de koper toe.

Wij duidelijk gezegd dat we dit al hadden besproken en alles met de verkoper geregeld was, nou dus niet!

Persoonlijk zou ik de boel maar ingepakt laten staan en zelf monteren na de verhuizing. Levering zou plaats vinden tussen weken. Extra tegemoetgekomen en toegezegd dat het zsm komt.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.