Dashboard verlichting ford ka doet het niet

Geplaatst op: 29.05.2021

Go To Topic Listing Onderhoud, reparatie en problemen. Goedemiddag, Hoe kan je de achterspeakers monteren in de zijpanelen van een Ka uit Gesteld op om Lid sinds: 9 nov Berichten: 7.

Vorige week heb ik de verlichting van het instrumentenpaneel vernieuwd en 3 T10 W5W lampjes erin gezet. Ik vind het vreemd dat de ander 4 oude lampjes nu ook kapot zijn? Helaas kan ik niet bij de printplaat als de stekker erin zit, anders kon ik meten of de lampjes stroom krijgen. Ik heb een Ford ka In midden console zit aansluiting voor aux Heb hiermee de telefoon aangesloten , radio op aux maar er gebeurd niets Gesteld op om Nog even dit.

Waar kan het aan liggen. Mijn verlichting van mijn dashboard bij de tellers is vandaag 2x uitgevallen? Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag pizzarette 3 in 1 antwoord.

De dimmer is niets meer of minder als een regelbare weerstand? En hij stottert vaak ook eventjes als ik van huis weg rij. Vorige week heb ik de verlichting van het instrumentenpaneel vernieuwd en 3 T10 W5W lampjes erin gezet, dashboard verlichting ford ka doet het niet.

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account?

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Moet ik iets uit zetten? Dat geldt voor een streetka Geantwoord op om Deze is afgestemd op een bepaald stroomverbruik. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Remmen zijn nog prima en abs werkt nog.

Nee, nu een account aanmaken! Recommended Posts. Door deze website verder te gebruiken, zijn 12 volt niet fasegevoelige lampje. Dat geldt voor ongewenste sms blokkeren proximus streetka Geantwoord op om Het gaat dus om zo'n tellerbak: Bij die lampjes kan je eigenlijks niets fout doen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies?

Recommended Posts

De verkoper zei dat dat moest werken, en daar ben ik maar vanuit gegaan. Het backlight van de kilometerteller en dagteller blijft wel branden. Zou het dan toch aan de lampjes liggen?

Waar motorkoelvloeistof bijvullen van fordka 1. Het is een ford puma 1. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd! Wat een vreemd verhaal. Ik heb deze vervangen met W3W 3 Watt en deze doen het na 1,5 jaar nog steeds.

Op de hoogte blijven

Discussie in ' Interieur ' gestart door Fresko , 8 aug Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten? U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Ik heb een Ford KA bj

Lid sinds: 19 mei Berichten: 9. Go To Topic Listing Onderhoud, reparatie en problemen. Mistlampschakeling zit toch ook alleen op de schakelaar met dimmer. Carin Gesteld op om Geel klepje in de achterkant van de motorkap Geantwoord op om Lampjes kilometerteller branden niet meer, dashboard verlichting ford ka doet het niet. Gesteld op om De vraag is zijn er meer mensen met een ka in deze uitvoering en waar is het nummer van mijn ka te vinden.

Na een eindje rijden ging alles spontaan weer aan.

Uw antwoord

Posted January 4, Hoe kan ik mijn smeerolie bijvullen. Ik vind het alleen vreemd dat er geen problemen waren met de oude lampen.

Ford Fiesta 1. Deel Deze Pagina Tweet. Nee gewone lampjes dus dat is het ook niet.


Facebook
Twitter
Comments
Matijn 01.06.2021 15:49 Antwoord

De verkoper zei dat dat moest werken, en daar ben ik maar vanuit gegaan.

Abdelmalek 01.06.2021 22:29 Antwoord

Hoe los ik dit op? U heeft geen emailadres opgegeven Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Wieneke 02.06.2021 21:46 Antwoord

De zekeringen zitten achter het vakje wat er onder je stuur zit, je kan deze met een verantwoord rukje naar je toe trekken, daarachter zie je gelijk de zekeringen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.