Camping de weerds hertenboerderij

Geplaatst op: 19.02.2021

Zo is het een echt familiebedrijf geworden. Gereisd met vrienden in augustus Nuttige review 0. Niet alleen voeren, maar vooral ook knuffelen.

Laat de vakantiepret maar beginnen! Niet alleen voeren, maar vooral ook knuffelen. Leuke camping met veel skelters, fietsjes, kruiwagens etc. Leuke plek om te kamperen. Over ons. Er is veel speelgoed en ruimte. De camping heeft een enorme hoeveelheid dieren die graag geknuffeld willen worden.

Camping de weerds hertenboerderij vaak op. De wat oudere jeugd mag af en toe met boer Reinald of boer Bjrn mee op de trekker tijdens het maaien of het ophalen van strobalen. Unieke geboorte dochter tekst kaartje midden in Nationaal Park Veluwezoom Glamping-only Wellnessaccommodaties met priv hottub.

Gereisd met partner in mei Nuttige review 0. Er is mogelijkheid tot het huren van caravans.

Filter op.

Gast op stal

Gereisd met partner in mei Costa Adeje. Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping Contact Contact. Nog nooit zo'n relaxed weekend gehad.

Veel dieren waaromheen ook af en toe iets georganiseerd wordt.

Je kunt er een ijsje camping de weerds hertenboerderij en wat drinken op het terras, zonder schaduw en met enige schaduw. Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen.

De camping heeft plaatsen met afbakeni. Camping De Weerd's Hertenboerderij in Nijbroek. Alles is netjes en verzorgd.

Nu in de winkel !

Het telefoonnummer vindt u hieronder. Eén veld heeft een volleybalnet. Plaatsen op Annuleren.

Inlog eigenaren. Tips Tips toevoegen. Voor meer informatie, bekijk je: Cookiebeleid. Door gebruik te maken van onze website. Naast de herten de Hertenboerderij is nog gewoon in bedrijf.

Faciliteiten op de camping

Inspecteur Dhr. Gereisd met partner in mei Beide goed bevallen. Met jonge kinderen 10 Met partner 2.

  • Inspecteur Dhr.
  • Beide goed bevallen.
  • Het echte boerenleven!
  • Mijn moeder onderhoudt contact met onze gasten en houdt hier de boel aan de gang zodat het boerderijwerk wordt gedaan en mijn vader zorgt voor de technische zaken, dingen repareren en het voeren van de herten.

Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Wachtwoord vergeten. Een mooie, gezellige camping. De andere drie zeer ruime velden zijn ingericht voor gezinnen met kinderen. Overzicht 7. Royale plaatsen met goede voorzieningen, camping de weerds hertenboerderij. We worden gastvrij met koffie ontvangen door Willeke Voortman, de dochter van Annie en Herman de Weerd.

Luxe kamperen op de mooiste plekken in Europa

De wat oudere jeugd mag af en toe met boer Reinald of boer Björn mee op de trekker tijdens het maaien of het ophalen van strobalen. Campings Voorst bij Zutphen. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. Gelderland, Nederland "Neem een kijkje in het echte boerenleven!

Gran Canaria. Meer dan 3. Ook voor jonge kinderen is het hier fantastisch, een echte aanrader.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.