Camping bij metz met zwembad

Geplaatst op: 11.03.2021

Gereisd met partner in september Nuttige review 1. Wil je nog even weg om te tanken bijvoorbeeld, moet je je identiteitsbewijs afgeven. Wateraansluiting op grasveld.

Natuurlijk is er altijd iets wat beter kan, maar dat is overal zo. Sommige mensen hadden de pootjes volledig uit en hadden vervolgens nog 3 plankjes nodig om steun te krijgen. Beoordelingen Nie wieder In der Hauptsaison als Stoppover gerade so ok. En ook de camping zelf wordt schoongemaakt. Veilig betalen met. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood.

Ik heb de schoonmaak bezig gezien. Vraag en antwoord Vraag toevoegen. Sinds 13 juli is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen. Het is wel aan te raden als je wat langer wilt blijven, er zijn nl. Toon review.

ACSI Club ID

Gereisd met vrienden in juli Nuttige review 0. Van der Spek - Den Haag. Lijst wordt bijgewerkt Algemene beoordeling Perfecte doorgaans camping Broodjes te bestellen.

Sanitair is in vreselijke staat en alle plaatsen staan heel erg krap op elkaar.

  • Jaarlijks geïnspecteerd.
  • Chat met ons. Ook de reservering via de website werd snel beantwoord, aangezien wij deze camping meerdere malen per jaar bezoeken en hier al 6 jaar komen mag ik zeggen dat zij flinke stappen hebben gemaakt

Bed and breakfast. De camping was zeer verzorgd, het sanitair werd meermaals schoon gemaakt en regelmatig voorzien van camping bij metz met zwembad toiletpapier.

Gemiddelde beoordeling: 7,0. Prijs staat fout op het internet, maar ze doen er niets aan. Wij komen hier niet terug in ieder geval.

Onze selecties

Alle slechte reviews die over deze camping zijn geschreven klopten dan ook, maar men heeft na de grote verbouwing van de flat's aan de achterzijde dan ook gelijk schoon schip gemaakt op de camping en de parkeerplaatsen aan de voorkant. De volgende dag zat dezelfde jongeman er weer en hij heeft mijn vrouw wel goed en vriendelijk geholpen, vandaar 3 sterren.

Dat kan telefonisch: door de week tot Hotel Papagayo Beach Hotel.

Het tweede sanitair gebouw is zo te zien wel opgeknapt, maar was ontzettend smerig? Inspecteur Dhr. Lees meer over Moselle. Welke campings hebben plaats. Treft veiligheidsmaatregelen. Wij werden "ontvangen" door een jongeman, langs de Moezel.

Reviews van kampeerders

Van der Spek - Den Haag. Toon review. Lekker gegeten.

  • Cookie instellingen.
  • Restaurant 2 km.
  • Metz heeft heerlijke restaurantjes op loop afstand in een leuk centrum.
  • Grand Hotel de Metz.

Duurt niet heel lang, richting Metz-Nord. Wis alle filters of bekijk hieronder suggesties van Tripadvisor:. Direct aan het water liggen niet-afgebakende plaatsen voor tenten en een aantal verharde camperplaatsen. Sanitair voldoende en zuiver, camping bij metz met zwembad. Bekijk alle 3 vragen! A31, gratis en echte aanrader!!, ook ideaal voor een bezoek aan Metz. Camping Municipal de Metz Plage is ideaal gelegen als tussenstop voor de heen en terugreis van vakantiegangers?

Faciliteiten

Al het gras is dood, het is omheind door betonnen muren met prikkeldraad aan 1 kant en smerig water aan de andere kant. Middenklasse 0. Toen we 's avonds thuiskwamen was het hek al dicht, maar dit werd met een lach voor ons opengemaakt. Het sanitair is wat verouderd en heeft waarschijnlijk zijn langste tijd dienst gedaan, maar het functioneerde perfect en was goed verzorgd en schoon.

Wat wel eens op kan raken De plek van de camping is super mooi, aan het water en direct in de stad. Acties voor deze camping. Wij komen hier niet terug in ieder geval.


Facebook
Twitter
Comments
Pieke 17.03.2021 02:11 Antwoord

Zeker voor die prijs 16 euro. Actuele informatie over beschikbare accom-modaties en stand-plaatsen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.