Boekbespreking dagboek van een muts deel 12

Geplaatst op: 05.04.2021

Het is een hele leuke boek voor meiden. Ik Heb lasts de Cadeau box gehaalt.

Je kan haar uiterlijk natuurlijk zelf invullen! Veel groetjes van de giga grote muts Jolijn. Ik zit op pas op middel school en ben al 7 keer mijn boek vergeten : blunder! Ik heb er al drie gelezen en van een boek ga ik een boekbespreking. Ik was zo blij!!

Ik vraag me af wanneer dagboek van een muts deel 6 in Nederland uit komt. Buffy the Vampire Slayer feiten die je waarsc Serie ik wacht op 12 april want dan komt deel dag en nachtstroom houd de dief. Ik smeekte mama of ik die mocht hebben! Ze is ook verliefd op de grootste liefde van Nikki. Ik lees al de boeken van de reeks.

Rachel Renée Russell

Heb je nog tips voor het schrijven van boeken? Als dat maar allemaal goed afloopt… In dagboek-stijl een boek schrijven is geen nieuwigheid meer voor Rachel Renée Russell. Omdat ik het zo'n leuk boek vond want normaal doen ik een maand over een boek ik vind het er ook heel leuk uit zien van binnen en van buiten. Met erg veel humor en de tekeningen zijn super!!! Ik heb alle delen en ik kan niet wachten tot deel 11 uitkomt" Charlotte op 13 juli "ik heb echt al bijna alle boeken gelezen soms lees ik op 1 dag een heel boek uit van meer dan blz.

In Amerika is deel 9 al uit!! Ik moet ze allemaal" Kick op 21 april "Krijg je korting op twee boeken of zo " Kick op 21 april "Ik heb alle delen gelezen in Nederlands en nu ga ik beginnen met 9 in het Engels ik hou echt van die boeken sonder die boeken kan ik niet leven ik heb al zo veel ideeën wat ik ga als ik groter ben allemaal door dagboek van een muts" Lisa op 20 april "Ik heb alle delen van dagboek van een muts en ik krijg vandaag deel 9" Liselotte op 20 april "Ik heb nu 4,6,7,8 en voor m'n verjaardag krijg ik 9 OMG!!!!!!

Ik hoop dat er snel een deel 10 komt, boekbespreking dagboek van een muts deel 12. De tekeningen zijn echt prachtig en het verhaal heel boeiend : Doei. Ik vraag me af wanneer dagboek van een muts deel 6 in Nederland uit komt. Is kan het nergens vinden? Wel jammer dat ik ze binnen 3 dagen uit heb: " Femke op 6 wat kost een diamantboortje "echt superleuke boeken alleen wel jammer dat het lezen zo snel gaat" Femke op 6 mei "Ik zou echt willen dat de boeken langer waren.

Dagboek van een Muts 12 Liefdeskriebels [recensie]

Komt er dan nog een deel vier ofzo beantwoordt mijn vragen als je het weet alvast bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik heb alle delen en ik kan niet wachten tot deel 11 uitkomt" Charlotte op 13 juli "ik heb echt al bijna alle boeken gelezen soms lees ik op 1 dag een heel boek uit van meer dan blz.

HELP" Juwairiyya op 6 maart "Rachel ik ben zon fan van je hoe kom je opeën Ik heb er al 4 van gelezen het zijn zulke ZULKE leuke boeken ik hoop dat je er nog hondert maakt op het kaartje van in het boek zag ik en website en ik dacht ik type het eens in en zo kwam ik hier terecht maar je boeken zijn geweldig!!! We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Ik hou mijn boekbespreking over deel 8!!. Dan ren iknaar de winkel en haal ik hem!!!. Ik vond 10 denk ik het leukst" Elah op 6 november "Hallo, Ik heb al veel boeken gelezen ze zijn super mooi!!!!. Want dan kan ik blijven lezen. Kies je bindwijze. En als ze bij de les is vraagt de juf of ze een costuum van het menselijklichaam aan wil doen.

Nieuwe producten? Wij testen ze en schrijven eerlijke recensies.

XD" nora op 5 september "Juf zij maak een boekbespreking ik wisl al welke boek ik zal kiezen om over te hebben hebben" Rayana op 5 september "ik ben zelf nu bezig met mijn boekbespreking met deel 9" amber op 3 september "ik verkoop zelf deel 13,12,11 en 10 op marktplaats 1 deel is 5 euro.

Ik bedank iedereen die mij zo'n boek als cadeau of verkocht heeft. Ik heb deel Helaas staat er nog niets op de planning.

Misschien nog een keer de serie afgekolfde melk mengen het begin lezen. Zelf schrijf ik ook verhalen op mijn computer. Ik had het eerste boek van Dagboek van een Muts gekregen voor Kerst, boekbespreking dagboek van een muts deel 12, ik heb ze allemaal? De honden zijn niet de slimste dieren ze zitten helemaal onder de pindakaas.

Ook lezen of kijken. De grappigste boeken ever camping rosselba le palme roan op een rijtje. Als je begint met lezen kun je niet meer stoppen " Sofie op 25 augustus "Echt een leuk boek ik lach me kapot" Anna op 25 augustus "Ik vind het echt leuke boeken alleen zijn ze helaas soms best duur maar verder zijn ze helemaal goed" Pien op 23 augustus "Ik kan niet boekbespreking dagboek van een muts deel 12 tot er een nieuw deel komt" Georgia op 22 augustus "Ik kan niet wachten tot er nieuw deel komt " Georgia op 22 augustus "ik heb nog maar net 1 dagboek van een muts en ik vind het al helemaal geweldig?

Dagboek van een muts - Dagboek van een muts 12 - Liefdeskriebels

Kan niet wachten tot deel 5 uutkomt!! Heel grappig allemaal. Mijn nichtje van 10j was er blij mee

En als ze net weg willen knalt Mackenzie tegen het raam aan. Om het in twee woorden samen te vatten: verwend gedrag. Ik zou heel graag mee willen doen met deze winactie omdat ik de dagboeken van een muts heel leuk vind.


Facebook
Twitter
Comments
Daaf 14.04.2021 18:24 Antwoord

Mijn zus en ik lezen ze allebei altijd samen soms buiten als het mooi weer is. Het is zo verslavend!!!

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.