Bakkerij fes rotterdam

Geplaatst op: 17.03.2021

Ik vind het ook jammer voor de eigenaar van deze winkel, want dit was echt een ontzettend vriendelijke en opgewekte man. Nog 5 verrassende foodbelevingen in de Afrikaanderwijk Vorige week namen we een kijkje in de Afrikaanderwijk en gaven vijf tips. Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.

Bedankt voor je interesse! Bij deze delicatessenwinkel annex broodjeszaak vind je volop verse en houdbare producten uit de Balkan, zoals hammen en worsten, ingemaakte groenten en intrigerende snoepjes. Je zal hier een stuk duurder uit zijn dan als je even langs de Albert Heijn gaat die er naast zit.

Opgericht in maart Mathenesserplein 82, LD Rotterdam Bekijk alle nieuwe bedrijven in Nieuwe Westen Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk. Ambulance met grote spoed naar Mathenesserplein in Rotterdam.

Markt Afrikaanderplein Elke week op woensdag en zaterdag kun je op de markt van het Afrikaanderplein rondstruinen. E-mail ontvanger.

Voor wie weleens in Marokko is geweest, ze doen het ook altijd goed als verjaardagscadeau, misschien wel in Fes? Lokale, Mediterrane en Turkse invloeden, maar vooral de grote schalen vol mezze prikkelen alle zintuigen en zijn zeer Instagram-waardig.

De heilige maand - die donderdag van start bakkerij fes rotterdam - staat normaal gesproken in het teken van samenzijn tijdens gebed en iftarmaaltijden! De kaart is uitgebreid? Ook de keuken heeft natuurlijk die heerlijke Arabische, bakkerij fes rotterdam. Wat ik wel opvallend vond is dat ze veel Turks brood hebben en niet zo veel 'gewoon' brood.

Sharp Sharp

De keuze is reuze en soms ook verrassend, denk aan smaken als groene thee, drop, granaatappel, red bull en Hugo met uiteraard prosecco en mint. Probleer het later opnieuw. De typisch Marokkaanse koekjes zien er altijd prachtig uit en daar hebben ze een heel groot assortiment van. Bestel je Italiaanse espresso in een eetbaar ijswafelkopje! Op stap. Gelukkig zijn er in de omgeving wel ontzettend veel alternatieven te vinden voor deze bakkerij.

Sluit Je naam. Ik eet veel brood en vindt lekker vers brood van de bakker dan ook geweldig, ik heb alleen pas aan het einde van de middag tijd om boodschappen te doen. Meer weten over Bakkerij Nieuw Fes. Je kunt deze pop-up nu sluiten.

Naast dit is er ook de mogelijkheid om taarten te bestellen of direct te kopen, bakkerij fes rotterdam. Zoet op Zuid Wie bakkerij fes rotterdam is krijgt lekkers.

Beoordelingen

Nogal jammer want het brood is er wel erg lekker. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wonen in Rotterdam. Bij Bakkerij Nieuw Fes zijn tussen de 6 en 10 personen werkzaam. Op 5 mei om is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Mathenesserplein te Rotterdam.

Toon bakkerij fes rotterdam Google Maps, bakkerij fes rotterdam. Bijna achthonderd artistiekelingen staan in de rij voor een atelierruimte in de stad. Op 14 september om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Mathenesserplein te Rotterdam! Meer weten over Bakkerij Nieuw Fes. Reden: een wetswijziging uitdie voorschrijft dat een brandweerman na twintig jaar een andere baan moet zoeken.

Op straat zijn lijnen aangebracht. Zo is er een stukje terug bij de rotonde een betere bakkerij, met goede en goedkope turkse pizza's. Op 7 juli om is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Mathenesserplein te Rotterdam. Sharp Sharp Bij cakebar  Sharp Sharp  houden ze van lekker én gezond, van zoet én kruidig, en van verantwoord én kleurrijk.

Nogal jammer want het brood is er wel erg lekker. Sluit E-mail. Voeg foto's toe, bakkerij fes rotterdam. Bij het bezoeken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid. Dat kan, het restaurant is namelijk gevestigd in een oude scheepscontainer en mengt dus lekker met de bakkerij fes rotterdam. Maak je eigen Buik-account. Bij deze delicatessenwinkel annex broodjeszaak vind je volop verse en houdbare producten uit de Balkan, ingemaakte groenten en intrigerende snoepjes.

Sluit E-mail. En brood, veel brood, van baguettes en zuurdesembrood tot croissants en Marokkaanse smidabroden griesmeel. Jun Het oogt altijd als een kwaliteitsbakker. Mensen uit heel Nederland maken graag een rit naar de Afrikaanderwijk om van deze traktaties te smullen.

Nogal jammer want het brood is bakkerij fes rotterdam wel erg lekker. Geschreven door. Je zal hier een stuk duurder uit zijn dan als je even langs de Albert Heijn gaat die er naast zit.


Facebook
Twitter
Comments
Sharmaine 21.03.2021 19:32 Antwoord

Je kunt er heerlijk bijkomen met een goede lunch of met koffie en een krantje op het terras.

Şebnem 24.03.2021 02:46 Antwoord

Wonen in Rotterdam maakt gebruik van cookies. Dit is hoe een ijssalon hoort te zijn.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.