Auto huren valencia airport firefly

Geplaatst op: 28.03.2021

Lees wat onze klanten te zeggen hebben:. Duurder dan 2 retour vliegtickets die nog geen euro kostte.

Auto gehuurd voor 3 dagen via booking. Extra verzekering er bij gedaan zonder dit te weten!!! Spanje kent vele bezienswaardigheden die meer dan de moeite waard zijn een bezoek te brengen.

Ze proberen je van alles en nog wat aan… Ze proberen je van alles en nog wat aan te smeren , overal nee opgezegd , trekken ze als je weer in eigen land bent nog even extra euro van je creditcard af. Door Klant op 15 november Reageer. Kortom, in ons geval voor niets zo argwanend geweest. Ik kreeg een auto die compleet beschadigd was.

Valencia 9 km ca inwbellen etc, Castelln de la Plana 66 km ca inw. From 1 st April Car Rental Software by Thermeon, auto huren valencia airport firefly. Op de een of andere manier weten ze je altijd op te lichten en is het bedrag dat van je creditcard wordt afgeboekt motor overschrijven op zondag dan hetgeen je gereserveerd had en dus verwachte te moeten betalen.

Ik zal weer moeten .

Kijk goed de contracten na hoe het omschreven staat. Only mine demand is where can i find mine reservation car small. Niet doen!

Beste huurauto's in Valencia, Spanje. Geen verborgen kosten. Gratis afzegging

Afhankelijk van uw tijd in Spanje, zult u soms keuzes moeten maken. Airport tax zat al inbegrepen bij de huurprijs via rentalcars.

Populaire bedrijven. Kan ik op de Luchthaven Valencia zonder creditcard boeken? Gelukkig had ik mijn papieren allemaal bij waarin gestipuleerd stond dat de verzekering erin begrepen was. Nooit maar dan ook nooit meer!

After half an hour calling 4 different customer service numbers from Firefly explaining the situation, but you have to go to the nearest airport to change your car, het is geen eerlijke verhuurmaatschappij en onze slechte ervaring auto huren valencia airport firefly ons dat eender koolhydraatarm recept witlofsalade drogreden gebruiken om extra kosten aan te rekenen.

In ieder geval geen huurwagen meer voor ons bij Firefly. Filter op:. De huidig geselecteerde ophaallocatie hanteerd een maximum huurlengte van dagen. Bij aankomst aan de balie dwingende verkoop van verzekeringen. De auto's zijn wel in orde. Ik was in shock.

Autoverhuur

Gelukkig hoeven wij na het indienen van een klacht bij onze creditkaartmaatschappij de ene dag extra niet te betalen omdat Firefly hier, uiteraard, geen bewijs voor kan leveren. Eerst in de terminal een hoop gedoe, ik moest een extra verzekering afsluiten, had ik al in Nederland gedaan, maar was volgens de dame niet toereikend, vervolgens een overeenkomt tekenen met onverwachte kosten, zou later verrekend worden werd me verteld Bij aankomst s'avonds kon ik de auto in de garage ophalen, geen medewerkers aanwezig.

Goede les voor de volgende keer, niet meer bij Firefly uiteraard.

Wij hebben geen enkele voorkeur doorgegeven, auto huren valencia airport firefly, dat maakte voor ons totaal niet uit.

We dreigden al met we huren een auto bij de buren. Dit zou ook voor het baliepersoneel comfortabeler en minder gnant zijn. En ik snap niet dat er niks tegen te doen is. Jammer genoeg moet ook ik aansluiten bij de malcontenten wat Firefly betreft.

Goedkoop autoverhuur op Luchthaven Valencia Manises - Vliegveld

De auto was een keurige vrij nieuwe renault captur met km op de teller. Downloaden van. Wij hebben via autoeurope geboekt en gaven aan dat het alleen een reservering is. Uiteindelijk heeft Rentalcars de 90 euro teruggestort maar voel mij toch opgelicht.

Spanje Luchthaven Valencia Autospanje. Daar werd compleet ongevoelig op gereageerd. Blijkt nu dat ze zonder mijn weten de optie voor een bijkomende verzekering hebben aangerekend. Lees wat onze klanten te zeggen hebben:. Liever auto huren valencia airport firefly dagje strand in Alicante. Het feit dat we helemaal gedekt zijn maakt ze niet uit.

Uw wachtwoord vergeten.

FIREFLY auto huren in Valencia

Gran Canaria. Dit is geen correcte autoverhuurmaatschappij. Nooit meer!!!

Renault Clio Estate Stationcar. Bij afprint boeking stond vermeld op de voucher dat alles verzekerd was en ter plaatse geen bijkomende verzekering nog nodig was. Daar gaat het dus fout!!!!!!.


Facebook
Twitter
Comments
Luck 28.03.2021 12:03 Antwoord

Page Reference: 00ceeeb-9adc-5eab Schrijf je eigen review.

Tomislav 29.03.2021 03:54 Antwoord

Firefly Car Rental Laatste update: 27 oktober 2.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.