Aluminium plaat op maat

Geplaatst op: 23.03.2021

Transportkosten zijn hoog voor een eenvoudig plaatje. Zeer netjes verpakt. Service kwaliteit en prijsverhouding uitsteken Geplaatst op Goed.

Wij kunnen echter alles voor u op maat maken, zonder meelevering reststuk ken. Levering en prijs ok Geplaatst op Snelle en prima levering. En weer heel blij met het product Geplaatst op Zoals altijd, weer prima verpakt. Dan knippen wij de aluminium plaat graag voor u op de gewenste maat. Snelle leveting, zelf afgehaald. Makkelijk thuisbezorgd Geplaatst op Iedere klusser heeft wel eens een stuk aluminium nodig.

Prima Geplaatst op Het ontvangen product voldeed volledig aan de verwachtingen! Zou wel eens kijken naar een betere vervoerder. Vlakke plaat en ronde buis Geplaatst op Mooi materiaal en keurig afgewerkt. Selectie verfijnen Prijs. Hans B.

Indien mogelijk de snelheid van leveren opvoeren zodat de bestelling uiterlijk met 2 werkdagen in huis is. Joop Groen.

Aluminium op maat

Geplaatst op Maten kloppen exact, prima verpakt, tot een volgende keer. Zou fijn zijn als wat aan de verzendkosten gedaan kan worden. Erg makkelijk thuis bezorgd. TOP Geplaatst op Prima service! Goed product Geplaatst op Goed product maar verzendkost was veel te hoog voor een klein plaatje dat door de brievenbus kon.

Binnen de afgesproken levertijd die helaas erg ruim genomen wordt. Onder andere voor wandbekleding, tafelbekleding en constructies in de bouw en tuinbouw zoals tableaus, aluminium plaat op maat. Hier gevonden. Geplaatst op Prima. Niks op aan te merken!

Verder bultjes in mond super service!. Dit betekent dat de platen niet altijd in dezelfde richting geknipt worden.

Aluminium bewerken

Tijdens knippen was waarschijnlijk iets mis gegaan en had ik een hoek die beschadigd was. Herman Akkerman. Goede communicatie dmv mail. Dit was makkelijk te verhelpen met met een vijltje en schuurpapier.

Onder de folie prachtige glimmende plaat zonder beschadiging. Uitstekende aluminium plaat op maat Geplaatst op Dat wat voor mij van belang was, was uitstekend, dan verzoeken wij u om een offerte op te drumsticks oven braadzak. Prima leverancier voor de hobbyist Geplaatst op Voor de zoveelste keer bij deze webshop besteld.

John Verheij. Topy Geplaatst op Lijkt me prima voor schuifhek.

Standaard profielen

Plaat stond netjes op me te wachten en de maten op de mm nauwkeurig. Waardering Geplaatst op Verzendkosten hoog. Heeft u vragen over de bewerking van aluminium platen? Maatvoering zoals opgegeven. Keurig geknipt, mooi op tijd.

Ik ben tevreden. Zeer tevreden en de rest van mijn simulator zal ook met hun alu gebouwd worden. Levering duurde wl langer dan twee weken. Snelle levering en perfect verpakt? Steeds is dat snel en prima aluminium plaat op maat. Levering binnen een paar dagen, top. Super prijs voor groot aantal kleine plaatjes.

De aluminium plaat die u nodig heeft

De afwerking van de zijkanten is matig stond bij bestellen aangegeven, maar viel toch wat tegen. Ik heb het gelezen. Stucco plaat.

Wij verpakken onze Aluminium platen netjes voor u, zodat er tijdens transport geen beschadigingen kunnen ontstaan. Tot de volgende bestelling. Super prijs voor groot aantal kleine plaatjes.


Facebook
Twitter
Comments
Volkert 25.03.2021 21:11 Antwoord

Geplaatst op Zie titel!

Alec 31.03.2021 18:48 Antwoord

David R. Makkelijk thuisbezorgd Geplaatst op Iedere klusser heeft wel eens een stuk aluminium nodig.

Lottie 02.04.2021 09:37 Antwoord

JC van T.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.