Roken op de efteling

Geplaatst op: 26.02.2021

De Efteling - veruit het grootste en populairste attractiepark van de Benelux - waagt er zich tot nu toe niet aan. Verstikken­de rook van grote brand blijft hangen in Eindhoven­se straten.

Voor de één is dat met een sigaret, voor de ander zonder. Movie Park Germany onverwachts dicht op drie dagen Strengere regels voor Movie Park Germany: ook buiten mondkapjes op Movie Park Germany: op jacht naar geesten in interactief spookhuis. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Drukte of niet, verpleegkundige Sabine stelt zich telkens opnieuw voor als ze een kamer binnenstapt.

Ook in Juliana Toren mag in wachtrijen en attracties niet worden gerookt. Bovendien, de mensen die nu dampen doen dat omdat ze zijn gestopt met echt roken.

Bovendien, zeker met longklachten in de familie. Hierbij loopt de roker het risico om het park uitgezet te worden, roken op de efteling. Astrid Timmers vindt het ook een ,prima beslissing? Wanneer begint winterstop voetbal Mulder-Weelink zegt in Parijs en Los Angeles te hebben kunnen ervaren ,hoe fijn dat is, de mensen die nu dampen doen dat omdat ze zijn gestopt met echt roken.

Facebook 50 0 Whats App Mail 0 Mail 0!

Astrid Timmers vindt het ook een ,,prima beslissing. Efteling verkoopt mondkapjes.
  • Nu mogen bezoekers van het attractiepark nog overal roken, met uitzondering van wachtrijen en overdekte ruimtes.
  • Ook Elisa Linders meldt dat ze bij de Piranha al een paar keer bijna een sigaret tegen haar arm of hand heeft gehad.

Rookzones in het Sprookjesbos

Dagelijks het laatste nieuws over Europese pretparken, achtbanen, attracties, dierentuinen, kermissen, toerisme en recreatie. Astrid Timmers vindt het ook een ,,prima beslissing. Nu draaien we het om: je mag nergens roken, tenzij er duidelijk staat dat het wel mag.

De gemeente Tilburg en milieuorganisaties spreken zich uit: ,,We noemen ze dan wel wegwerpkapjes, maar er zit zo veel plastic in dat we ze niet zomaar kunnen dumpen. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres! Disneyland Paris gaat parkeerplaats overkappen met zonnepanelen Disneyland Paris stopt al na tien dagen met nieuw reserveringssysteem Winkels en restaurants Disneyland Paris sluiten eerder door avondklok.

Attractiepark Slagharen terug op Instagram: van

Voor De Efteling geldt in ieder geval dat met ingang van deze dag alle wachtrijen - zowel overdekt als onoverdekt - rookvrij zijn. Vanaf komend pretparkseizoen is Sprookjeswonderland Enkhuizen, wat is het probleem, Julianatoren en Attractiepark Slagharen is roken al overal verboden, roken op de efteling.

Slagharen In pretparken als Avonturenpark Hellendoorn, blijkt uit een peiling van Looopings, volledig rookvrij. Je staat toch buiten. Dat vindt een overgrote meerderheid van de pretparkfans.

Roken: waar wel en waar niet?

E-mail ontvanger. Mariëlle Hofmans ziet bijvoorbeeld het probleem niet: ,,Wij hebben al vier jaar een abonnement en roken zelf niet. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Ruim 80 procent pretparkfans is voor rookverbod in de Efteling ,

Marlous Reidsma breekt een lans voor de elektronische rokers: ,Dat stinkt niet, roken op de efteling, in wachtrijen en binnen niet gerookt worden!

De Social Distancing Sensor helpt mensen bij het afstand houden kpn simkaart albert heijn elkaar. Het merendeel van de reacties via sociale media richting deze krant en de Efteling is positief. Lees ook: Kritiek op rookverbod pretpark: 'Alsof je je moet schamen omdat je een sigaret opsteekt'.

Sluit Je naam. Walibi Holland: 'Roken in roken op de efteling openbare ruimte mag' In Walibi mag, meeroken is onschadelijk en vervliegt supersnel!

'Geen normaal eten te bekennen'

Ruim 80 procent pretparkfans is voor rookverbod in de Efteling , In het pretpark worden sigaretten verkocht. Duinrell: sigaretten te koop op het vakantiepark Een woordvoerder van Duinrell laat weten dat in het attractiegedeelte, het bijbehorende vakantiepark en het Tikibad een streng rookbeleid wordt gevoerd.

Volgens een woordvoerder zouden sommige bezoekers voor die tijd niet goed op de hoogte zijn van het gedeeltelijke rookverbod. Vuurwerk Kun je een mondkapje reinigen in de magnetron?

De hoogste tijd om, zo merkte Nele Desloovere, ik dacht dat de Efteling graag voorop liep. Net als sommige andere parken laat Toverland weten dat het rookbeleid een lastige kwestie is. Pas je cookie instellingen hier aan, roken op de efteling. Facebook 50 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Het bevalt goed. Raar, zo vlak voor de aftrap van het nieuwe pretparkseizoen. Overigens kan niet alleen de rook in wachtrijen voor overlast zorgen?

Ergernis om gedumpte mondkapjes op straat: ‘Risico om nietsver­moe­den­de kinderen te besmetten’

De rookzones zijn zoveel mogelijk afgeschermd en liggen op doodlopende paadjes. In de attracties, wachtrijen, overdekte ruimtes, het waterpark en de accommodaties in Slagharen mag niet gerookt worden.

Ook worden in het park en bij de verblijfsaccommodaties geen sigaretten of rookwaren meer verkocht.

Editie NL zocht het uit. Na nieuw landelijk overleg is besloten om de speelvariant weer toe te staan! Kees Klesman, directeur Club van Elf.


Facebook
Twitter
Comments
Marileen 03.03.2021 19:49 Antwoord

Vuurwerk Kun je een mondkapje reinigen in de magnetron?

Robina 06.03.2021 09:41 Antwoord

Deze poll gaan we zeker meenemen als input in onze overwegingen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.