Pasfoto maken alexandrium

Geplaatst op: 22.05.2021

Betaalmogelijkheden U kunt in de stadswinkel met pin betalen of contant via de betaalautomaat. Geopend - FOKA beschikt over de modernste apparatuur voor het maken van pasfoto's.

Niet goed? Deel 34 WhatsApp Email Tweet. Geopend - Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. De mogelijkheid voor het maken van een afspraak is beperkt.

Meer over Afofoto ontdekken. Draag het mondkapje als u in de locatie loopt en in de wachtruimte zit, pasfoto maken alexandrium. Kom niet te vroeg. Onze pasfoto's hebben het officile formaat van 35mm breed x 45mm hoog en zijn direct klaar terwijl u wacht. FOKA beschikt over de modernste apparatuur voor het maken van pasfoto's.

Meer indebuurt. Wij vragen u om met pin te betalen.

Foto van der Graaf

Gelegen in Wij maken hem kosteloos opnieuw! Deel 34 WhatsApp Email Tweet. Foto van der Graaf is al vanaf gespecialiseerd in fotografie. Heeft u een afspraak?

  • Tweede set pasfoto's voor de helft van de prijs! Voor Rotterdammers met een kwetsbare gezondheid zijn er maatregelen zoals een huisbezoek of een speciaal inloop uur.
  • Er is veel te doen omtrent de wettelijke eisen van een pasfoto voor bijvoorbeeld reisdocumenten of legitimatiebewijzen.

Je kunt ook naar Pasfoto Rotterdam, zeventig meter lopen van het stadhuis, bijvoorbeeld voor uw CV of als profielfoto voor uw social media! Foutje gezien. Pasfoto laten maken. Leuke pasfoto's Bij FOKA kunt u ook pasfoto's laten maken die niet voor officile documenten bedoeld zijn. Wij zorgen ervoor dat u de juiste pasfoto krijgt voor officile documenten, pasfoto maken alexandrium. Afspraak maken!

Gelegen in .

Draag het mondkapje als u in de locatie loopt en in de wachtruimte zit. Momenteel kunt u niet langskomen zonder afspraak voor het aanvragen van producten.

Storing of defect. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje op.

Foto van der Graaf Foto van pasfoto maken alexandrium Graaf is al vanaf gespecialiseerd in fotografie. Translate Use Google to translate this website. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje op.

Foto van der Graaf is al vanaf gespecialiseerd in fotografie. Tijdens de openingstijden van stadswinkel Prins Alexander kunt u op maandag tot en met vrijdag wel altijd langskomen van 9.

Komt u zonder mondkapje, dan krijgt u deze gratis bij binnenkomst aangeboden. Onze professionele medewerkers zijn speciaal opgeleid voor het maken van de perfecte pasfoto. Lees meer over deze cookies. Meer over Foto van der Graaf ontdekken?

U kunt gewoon langskomen wanneer het u uitkomt en we maken direct uw pasfoto's.

  • Foto: ANP.
  • Er is veel te doen omtrent de wettelijke eisen van een pasfoto voor bijvoorbeeld reisdocumenten of legitimatiebewijzen.
  • Gezellig buurtje ook om daarna te gaan winkelen.
  • Hoe kunnen we u helpen?

Kijk naar de beschikbaarheid via de knop 'afspraak maken'. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken! Draag het mondkapje als u in de locatie loopt en in de wachtruimte zit. Kom niet te vroeg. Momenteel kunt u niet langskomen zonder afspraak voor het aanvragen van producten, pasfoto maken alexandrium.

Zo corrigeren wij voordat de foto word afgedrukt altijd de kleuren en positie pasfoto maken alexandrium de pasfoto zodat u de perfecte pasfoto krijgt. Bij de Zoeterette stap je in een sprookjes snoepwinkel 24 oktober Storing of defect. Heeft u een afspraak.

Maak een pasfoto in Rotterdam

Kom niet te vroeg. Momenteel kunt u niet langskomen zonder afspraak voor het aanvragen van producten. U kunt in de stadswinkel met pin betalen of contant via de betaalautomaat.

Contact Tip de redactie Adverteren in Rotterdam. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.