Indonesisch restaurant alphen noord brabant

Geplaatst op: 30.05.2021

Echt Top! De bediening vroeg of ze het moest toelichten of dat we er wel uitkwamen. Wij komen hier toch steeds weer terug.

Er kon amper een excuus van af. Beoordeeld op 4 oktober Prima eten, maar Tijd van het jaar. Alle gerechten geproefd en stuk voor stuk heerlijk Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Bunga Melati. Engels Beoordeeld op 4 oktober Prima eten, maar

De kwaliteit is niet meer zoals het was. Elk gerechtje met een geheel eigen smaak. Het was natuurlijk slecht weer geweest, maar het lijkt me niet al te veel werk om de weg indonesisch restaurant alphen noord brabant parkeerplaats naar het restaurant ijsvrij te maken. Bediening is vriendelijk,ondanks de drukte.

De vreselijke recensies die ik gelezen heb waren niet van toepassing. Taal Nederlands?

Hoe was jouw ervaring?

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Mooi weer dus geen probleem. Van binnen is het een tikkie oubollig, maar eigenlijk past het wel bij de setting. Uitstekend Prettige bediening, zeker een aanrader! Is dit restaurant geschikt voor brunch? De inrichting doet verouderd aan.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Elk gerechtje met een geheel eigen smaak. Type reiziger. Wat een slechte service. Alle restaurants in Alphen weergeven.

Zoeken in erikschrijft

Beste mensen van Bunga Melati bedankt voor weer een geweldig diner ,verander alstublieft niets. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Beoordeeld op 9 maart via mobiele applicatie Afgehaald.

Het was al weer wat jaren geleden dat we BM hadden bezocht. Sinds een begrip op het gebied van de Nederlands Indische keuken begrepen wij en dat indonesisch restaurant alphen noord brabant geheel terecht. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Maar waar we echt voor kwamen, kleine kinderen niet welkom, authentiek en goed Indonesisch eten.

Maar deze keer was de bediening zeer matig: op het onvriendelijke af.

Maak je keuze uit onze menukaarten

Beoordeeld op 22 augustus Lekker indonesisch gegeten. Wat een afgang! De tjendol was uit een blikje, vreselijk. Alles stond lekker vlotjes op tafel.

Het wordt op de tafel geplaatst zonder enige uitleg of toelichting. De bediening doet er alles aan om het kip kompakt 37 afmetingen naar het zin te maken je word hier echt verwend. Voor ons was dit nu helaas de laatste keer. De tjendol was uit een blikje. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven, indonesisch restaurant alphen noord brabant. We hadden gekozen voor het maanden.

De gerechtjes waren of smakeloos of zo pittig dat er geen smaak meer was. Is dat bij jullie niet het geval.

Lekker buiten in de tuin genoten van de mooie hapjes die ons deze avond werden voorgeschoteld. Eigenaar stond alleen maar achter de bar af en toe een drankje in te schenken en te kletsen met één stel aan de bar en af te rekenen ipv een handje mee te helpen. Het is ons duidelijk waar hen prioriteit ligt.

Eerst kregen we een apart drankje voor bij de Rijsttafel, de bediening zei dat wat er in zat "geheim van het huis" is. Alle restaurants in Alphen weergeven, indonesisch restaurant alphen noord brabant. Lekker gegeten in een mooie omgeving. Wij hebben de rijsttafel Bunga Melati speciaal genomen en uiteraard was dit teveel, maar wel heel erg lekker.


Facebook
Twitter
Comments
Kaspar 06.06.2021 11:49 Antwoord

Na 1 uur op voorgerecht te hebben gewacht en na 2 uur in de zaak te hebben gezeten waar niet naar je werd gekeken, opgestaan drank betaald en weggegaan. In onze rijststafel zat een hard iets bij de gerechten, bij navraag bleek dat een kruiden-knolsoort te zijn.

Daisy 08.06.2021 17:54 Antwoord

Door late reservering was er alleen nog plaats op het terras. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.