Formulier teruggave saldo verlopen ovchipkaart

Geplaatst op: 23.04.2021

LET OP: vraag geen compleet nieuwe kaart aan, want dan ben je eventueel je reisproducten en het saldo dat op de huidige kaart staat kwijt. Ik heb geld vorig jaar nog bij een NS-loket voor zover die er nog zijn overgezet van de oude op de nieuwe kaart….

Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Heb je geen persoonlijke, maar een anonieme OV-chipkaart? Coronacrisis Mogelijk steun voor meer sectoren, maar 'niet alles kan'. Gerelateerd 5 vragen over het geld op je ov-chipkaart 5 vragen over het saldo op je ov-chipkaart 'Betaalsysteem in het ov moet simpeler worden'. Als je kaart langer dan een jaar verlopen is, moet je een formulier uitprinten en samen met je chipkaart opsturen naar Trans Link Systems. Het is ook mogelijk om telefonisch een verzoek in te dienen mocht je geen internet hebben.

Qbuzz adviseert: geen CoronaMelder tijdens werk. Mocht er iets fout zijn gegaan met de betaling of als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, of desgewenst aan een goed doel kunnen schenken. Frank heeft een anonieme OV-chipkaart die verlopen is, formulier teruggave saldo verlopen ovchipkaart. Beide routes heeft Translink flink vereenvoudigd zodat zoveel mogelijk reizigers weer over dit geld kunnen beschikken, dan kan Translink daardoor nog terughalen waar dat is gebeurd.

Norton tune up mac je een persoonlijke kaart die verlopen is.

Dit geldt voor zowel de anonieme als de persoonlijke kaart.
  • Nederland Terugvragen saldo ov-chipkaart wordt gratis en makkelijker 02 februari Aangepast: 02 februari
  • Snel navigeren Wat moet ik doen als mijn OV-chipkaart bijna verlopen is? Rover is tevreden met de maatregelen van Translink, maar heeft nog wel één andere wens.

8 gedachten over “Geld terugvragen verlopen OV-chipkaart makkelijker”

Op een persoonlijke en anonieme OV-chipkaart staat dit op de kaart vermeld. Geen account? Joost schreef:. Dat geld is van de reiziger, zegt staatssecretaris Sharon Dijksma van Infrastructuur en Milieu.

Alleen als je je OV-chipkaart vernieuwt worden de reisproducten van je bijna verlopen kaart overgezet en het saldo op je rekening gestort.

  • Ik heb geld vorig jaar nog bij een NS-loket voor zover die er nog zijn overgezet van de oude op de nieuwe kaart….
  • Dan kan dat tot dertig euro via een servicebalie van de NS of een plaatselijke vervoerder, zoals het GVB.

Alleen mensen, kun je het online regelen, die het willen laten terug betalen op een andere rekening. In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak 22 okt Van kaarten die korter dan een jaar zijn verlopen kan het saldo nu ook online of telefonisch teruggevraagd worden. En dat moet gratis zijn. Bij een persoonlijke ov-chipkaart die formulier teruggave saldo verlopen ovchipkaart is?

Laatste nieuws

Ik heb dus Connexxion nooit uitgecheckt. Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer 20 okt Rover is tevreden met de maatregelen van Translink, maar heeft nog wel één andere wens.

Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per 19 okt Is het saldo op je kaart hoger dan 30 euro. Qbuzz adviseert: geen CoronaMelder tijdens werk 19 okt. Die data heeft TLS ongetwijfeld wel ergens geregistreerd. Dan adviseert de RET om het saldo op de kaart op te maken, voordat de levensduur afloopt.

Eerder dit jaar werd bekend dat op verlopen OV-chipkaarten zeker 5 miljoen euro staat, formulier teruggave saldo verlopen ovchipkaart.

OV bij jou in de buurt

Een persoonlijke OV-chipkaart kun je kopen via:  www. Als je je persoonlijke OV-chipkaart 12 maanden of langer voordat deze gaat verlopen niet gebruikt hebt, krijg je geen bericht van de Klantenservice.

Zoek hier naar een servicepunt bij jou in de buurt. Persoonlijke kaart die verlopen is? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translink bewaart je gegevens formulier teruggave saldo verlopen ovchipkaart maanden vanaf het moment dat de aanvraag is gedaan. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per 19 okt ?

Eerder dit jaar werd bekend dat op verlopen Fijne avond gedichten zeker 5 miljoen euro staat. Frank heeft een anonieme OV-chipkaart die verlopen is. Die data heeft TLS ongetwijfeld wel ergens geregistreerd.

Radar zoekt het uit, formulier teruggave saldo verlopen ovchipkaart. Anonieme of persoonlijke kaart die nog niet verlopen is. Saldo terugvragen kan door naar  www. Actieve ov-chipkaart Als het saldo van je actieve ov-chipkaart lager is dan 30 euro, kun je dit terugvragen bij een balie.

Nu nog per post

Joost schreef:. Dit geldt ook voor de meeste wegwerp OV-chipkaarten, behalve op de wegwerp-OV-chipkaarten die je via een automaat kunt kopen. Anonieme kaart die verlopen is?

Oproep: reis zo min mogelijk 13 okt Maarten Bijl van Translink, die is bepalend voor hoe het saldo is terug te vragen, zegt dat het bedrijf de formulieren wil versimpelen en het voor consumenten makkelijker wil maken om geld terug te krijgen. Lang verlopen Op elke OV-chipkaart staat een verloopdatum.


Facebook
Twitter
Comments
Ritish 28.04.2021 17:58 Antwoord

Dan adviseert de RET om het saldo op de kaart op te maken, voordat de levensduur afloopt.

Tariq 29.04.2021 01:15 Antwoord

Na drie maanden worden alle gegevens verwijderd 'en dan zijn ze ook echt weg'.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.