Camping zillertal zell am ziller

Geplaatst op: 31.03.2021

Bekijk prijs. Bakker op 5 min.

Ruime plaatsen op goede ondergrond. Kaart Website. Goed: 7 - 8. Pure luxe. De 2 bovenste verdiepingen zijn mooi gemaakt met oostenrijks grenen en soort van houtsnijwerk. Fijne camping met veel plaatsen, voldoende ruimte op de plek.

Camping zillertal zell am ziller de WiFi bij het toiletgebouw het beste was troffen onze kinderen daar leeftijdsgenotendaar elkaar en maakten contact. Bekijk alle 0 vragen.

Vriendelijk personeel. Camping Hell Vlakbij bij de plaats Fgen ligt het camping resort genaamd Hell. We hebben een aantal aanbieders voor Hofer voor je op een rij gezet: 1.

Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping Contact Contact. Restaurant en een klein barretje op de camping zelf. Gereisd met partner in juli
  • Goed verzorgd. Vier een heerlijke vakantie op een camping in het Zillertal en geniet van een panoramisch uitzicht, authentieke dorpjes en goede faciliteiten.
  • De camping heeft een restaurant met typische Oostenrijkse gerechten en ook heeft het een verwarmd buitenzwembad.

De gasten op de camping variëren van jonge stellen zonder kinderen, gezinnen met jongere of oudere kinderen tot senioren. Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen. Restaurant en een klein barretje op de camping zelf. Wel handig wanneer je kinderen doorgaans niet zo makkelijk contact zoeken. Foto's van de camping Open Foto's van de camping.

  • De campings staan verdeeld over het Zillertal, denk hierbij aan Mayrhofen, Aufenfeld, Hochzillertal en diverse andere plaatsen.
  • Buiten-zwembaden zijn in dit dal talrijk en de meeste met veel vertier uitgerust.

U krijgt eerst een mailtje met daarin uw aanvraag die u nog eens kunt controleren! Gereisd met oudere kinderen in augustus Gereisd met oudere kinderen in augustus Nuttige review 1. Camping Mayrhofen Op deze camping kampeer je midden in het typisch Tiroler landschap. Klantenservice Veelgestelde vragen, camping zillertal zell am ziller.

Camping in het Zillertal

Turkije Mediterraan Kargicak. Hotel Grand Azur Marmaris. De 2 bovenste verdiepingen zijn mooi gemaakt met oostenrijks grenen en soort van houtsnijwerk. Ook camping Hochzillertal is zowel in de zomer als in de winter geopend.

Ook camping Hochzillertal is zowel in de zomer als in de winter geopend. Mooie wandel en fietstochten gedaan en voor iedereen toegankelijk. Wilt u een plek reserveren.

Helaas zijn de meeste plekken zeer klein, Rapporteren. Maes Walter, je moet echt geluk hebben. Het enige wat minder scoort is de relatief drukke weg die langs de camping loopt.

Zwemplezier in het Zillertal

Sanitair helemaal top. Pure luxe. Zell am Ziller. Alle onderstaande campings zijn ook in de winter geopend.

Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid. Accommodatie toevoegen. Kaltenbacher Landstrae 1, Kaltenbach. Kruimelpad Home Zomer Campings, camping zillertal zell am ziller. Prima camping op goede locatie voor de prijs die je betaalt. Overzicht 8. U dient vervolgens op de bevestigingslink in dat mailtje te klikken om uw informatieaanvraag definitief naar de camping te sturen?

Natürlich Hell.

In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Turkije Mediterraan Alanya. In de buurt zijn ook veel grotere buitenzwembaden te vinden voor wie meer waterplezier wil.

Leuk hu. Playa del Ingls. Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.