Activeren ov kaart bij ns

Geplaatst op: 23.02.2021

Of bij oplaadpunten in winkels zoals AH-to- Go en Kiosk. Als u niet zeker weet welk station het dichtste bij is om uw OV-chipkaart te activeren, kunt u een overzicht bekijken van alle NS-stations in Nederland. NS Flex is verkrijgbaar met of zonder abonnement.

Enter your username or e-mail address. Dit zal bij een weekend OV-chipkaart doordeweeks zijn en bij een week OV-chipjaart juist in het weekend en in vakanties. Als je al voldoende saldo op je kaart hebt staan kan je ook via de automaat het product 'Reizen op Saldo' op je kaart zetten.

Wanneer u voor het eerst gebruik maakt van de ov-chipkaart dient u deze bij de NS automaten te activeren Dit is ook mogelijk bij sommige postkantoren. Wilt u uw OV-chipkaart activeren voor 1 e klasse of heeft u al voldoende saldo op uw OV-chipkaart?

U kunt hierbij uw NS-reisklasse kiezen. Plaats antwoord. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, volg dan de aanwijzingen op het scherm van de NS-kaartautomaat, activeren ov kaart bij ns. Vraag volgen. Heeft u al voldoende saldo op uw kaart, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Hoi Betty.
  • Hiermee heb je 40 procent korting, welke doordeweeks na 9 uur 's ochtends geldt, en het gehele weekend.
  • Ook treinkaartjes i. Video toevoegen.

OV-chipkaart activeren voor reizen met NS

Indien je ervoor kiest om je persoonlijke OV-chipkaart automatisch te laten opladen , moet je dit activeren bij een ophaalautomaat voor de OV-chipkaart. Hiermee heb je 40 procent korting, welke doordeweeks na 9 uur 's ochtends geldt, en het gehele weekend.

Je moet dan naar een oplaadpunt gaan bijvoorbeeld een NS automaat of een OV-chipkaart automaat bij de supermarkt en de instructies op het scherm volgen.

Met NS flex reis je zonder dat je saldo nodig hebt en betaal je eens per maand middels automatische incasso. Meld je aan Heb je al een account?

Of bij oplaadpunten in winkels zoals Gordijnen wassen welk wasmiddel Go en Kiosk. Activeren ov kaart bij ns een NS-balie op een station naar keuze helpen we je graag. Met NS flex reis je zonder dat je saldo nodig hebt en betaal je eens per maand middels automatische incasso.

Automatisch opladen OV-chipkaart activeren Indien je ervoor kiest om je persoonlijke OV-chipkaart automatisch te laten opladenmoet je dit activeren bij een ophaalautomaat voor de OV-chipkaart? Het Voordeeluren-abbonement is inmiddels voor nieuwe klanten overgegaan in het nieuwe Dal-Voordeel abbonement, activeren ov kaart bij ns. En het reizen op saldo is zoals we al eerder zeiden verplicht om met de OV-chipkaart bij de NS te reizen!

Weet jij het antwoord?

Powered by inSided. Met NS flex reis je zonder dat je saldo nodig hebt en betaal je eens per maand middels automatische incasso. Voor Altijd Vrij en Traject Vrij geldt geen instaptarief. OV-chipkaart activeren Een OV-chipkaart moet je doorgaans activeren voor het eerste gebruik, bijvoorbeeld als je een abonnement hebt.

Welkom Nog geen account! Share Tweet Delen Delen. We drukken hier voor de knop: Ophalen bestelling. Heb je een NS-abonnement. Echter het gebruik maken van de chipkaart gaat niet zomaar, hoe moet ik mijn OV chipkaart activeren. Ik kan bij de NS niet inchecken, aangezien er een abbonement op de kaart moet worden gezet zodat het 'reizen op het saldo' ook kan worden gebruikt op de momenten dat de Activeren ov kaart bij ns geldig is.

Uw OV-chipkaart activeren: geactiveerd kopen

We hopen dat deze reportage je duidelijk maakt hoe makkelijk het opwaarderen van de chipkaart is. Vraag dan 'Automatisch opladen' aan via www.

Dit zal bij een weekend OV-chipkaart doordeweeks zijn en bij een week OV-chipjaart juist in het weekend en in vakanties. Als u voor de eerste keer met uw OV-chipkaart bij NS reist, moet u deze eenmalig activeren.

Die staan dan automatisch op 2e klas en iedereen die 1e klas willen reizen kan dit veranderen. Kaarten ajax bayern u uw OV-chipkaart activeren voor 1 e activeren ov kaart bij ns of heeft u al voldoende saldo op uw OV-chipkaart.

Dan gelden andere bedragen:. Op deze site moet je de code van je OV-chipkaart invullen welke onderaan je chipkaart staat. Dit om grijsrijden te voorkomen. Beste antwoord door Denice NS 12 decemberIk accepteer de communityvoorwaarden!

Dan moet u nog eenmalig uw OV-chipkaart activeren zodat u ook kunt inchecken bij NS.

Hoofdnavigatie

We houden onze mailbox in de gaten en we worden op de hoogte gesteld van de aanmelding. Nu worden de bestellingen op de kaart bijgeschreven. Je krijgt dan het gewenste product week of weekend op je OV-chipkaart en een kortingsabonnement voor het moment dat je niet gratis kan reizen.

Wachtwoord vergeten. Een OV-chipkaart moet je doorgaans activeren voor het eerste gebruik, bijvoorbeeld als je een abonnement hebt. Dit is een eenmalige keuze die u hierna niet meer kunt wijzigen.


Facebook
Twitter
Comments
Cléo 24.02.2021 21:13 Antwoord

Het Voordeeluren-abbonement is inmiddels voor nieuwe klanten overgegaan in het nieuwe Dal-Voordeel abbonement. De gebruikte url is dubbel.

Augustinus 01.03.2021 05:06 Antwoord

Dit gebeurt automatisch zodra u bij een NS-kaartautomaat saldo op uw OV-chipkaart laadt  standaard 2e klas.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.