Aan de hand van vertalen naar engels

Geplaatst op: 20.02.2021

Of liever nieuwe woorden leren? Dutch De selectieprocedure is uitgevoerd aan de hand van financiële en technische criteria. In het Nederlands-Duits woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Aan de hand van dit verslag zal de Raad indien nodig verdere maatregelen nemen.

Feedback verzenden over English through about. Galgje Galgje Zin in een spel? Laten we contact houden. Dutch We doen dat aan de hand van de maatregelen voor de bestrijding van het witwassen van geld.

Dutch Aan de hand van die lijst kan de presentielijst zonder enig probleem worden gecorrigeerd. Voor sommige talen kun je tekst vertalen door de camera van je telefoon erop te richten. Meer bij bab. Dutch Dat is een voorbeeld dat je uitsluitend aan de hand van eigen ervaring kan kennen. Dutch De controle geschiedt aan de hand van documenten en niet door monsterstrekking ter plekke. In past cases of dispute, a decision is based on the end product and not the way a product is aan de hand van vertalen naar engels.

Tekst vertalen in foto's

Dutch Okolloh vroeg haar commentatoren om meer informatie over wat er aan de hand was. Dutch Wij hebben deze opgesteld aan de hand van de vandaag voorgestelde verslagen.

Vertalingen en voorbeelden Voorbeeldzinnen. Dutch Ik wil weten wie jullie zijn Richt je camera op de tekst die je wilt vertalen.

  • Voor sommige talen kun je tekst vertalen door de camera van je telefoon erop te richten. Dutch Momenteel werkt men aan de hand van het ontwerp van de Conventie.
  • EN to happen to come about to occur. Je kunt ook een nieuwe foto maken in de Translate-app en tekst vertalen in de nieuwe foto.

Dutch Je kan deze dingen herkennen aan de hand van wat we eerder hebben verzameld? Tip:  Tik indien nodig op  Vertaling onderbreken of Doorgaan met vertalen. Dutch Elk land stelt deze vast aan de hand van zijn economische analyses en mogelijkheden. Ja Nee.

"aan de hand" in het Engels

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Voor sommige talen kun je tekst vertalen door de camera van je telefoon erop te richten.

Tip:  Tik indien nodig op  Vertaling onderbreken of Doorgaan met vertalen.

In past cases of dispute, a decision is based on the end product and not the way a product is produced. Dutch Dus begon ik rond pasfoto maken amsterdam zuidoost snuisteren, aan de hand van vertalen naar engels, en ik ontdekte dat daar wat aan de hand was?

Meer bij bab. Dutch Dit kan men controleren aan de hand van het volledig verslag van de vergadering? Dutch Dat is een voorbeeld dat je uitsluitend aan de hand van eigen ervaring kan kennen.

Zojuist vertaald

Dutch Dit wil echter niet zeggen dat er bij andere drugs niets aan de hand zou zijn. Dutch Aan de hand van die lijst kan de presentielijst zonder enig probleem worden gecorrigeerd. Als je slechts een deel van het document wilt vertalen, tik je op Scannen     tik op het ronde icoon boven het Scanicoon   gebruik je vinger om de tekst te markeren die je wilt vertalen of tik op Alles selecteren.

  • Of liever nieuwe woorden leren?
  • Dutch Okolloh vroeg haar commentatoren om meer informatie over wat er aan de hand was.
  • Laten we contact houden.
  • We will assess this based on our criteria.

Dutch Ik heb daarover gesproken aan de hand van voorbeelden die laten zien hoe het niet moet. EN based on. Diddy vows to tone down his bling. Afbeeldingen vertalen Je kunt de camera van je telefoon gebruiken om tekst in de wereld om je heen te aan de hand van vertalen naar engels met de Translate-app! Dutch Een derde kan dit echter niet aan de hand van wetenschappelijke criteria controleren. Tip:  Tik indien nodig op  Vertaling onderbreken of Doorgaan met vertalen. Dutch Momenteel werkt men aan de hand van het ontwerp van de Conventie.

Recent Words

Dutch De controle geschiedt aan de hand van documenten en niet door monsterstrekking ter plekke. Dutch Een derde kan dit echter niet aan de hand van wetenschappelijke criteria controleren. Markeer met je vinger de tekst die je wilt vertalen of tik op Alles selecteren. Meer bij bab.

Vertalingen en voorbeelden Voorbeeldzinnen. Diddy vows to tone down his bling? Richt je camera op de tekst die je wilt vertalen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.