White highland terrier westie

Geplaatst op: 29.05.2021

Hierdoor kan het nog een hele kluif worden om ze te trainen. Hij is levendig, ongecompliceerd, speels en vindingrijk. West highland white terrier pocket agenda west highland white terrier pocket agenda

Gerlou Axel. Niet schotelvormig. Erfelijke aandoeningen die in geringe mate voorkomen binnen het ras zijn oogaandoeningen als cataract en dry eye officiële benaming: Kerato Conjuctivitis Sicca. Hij is een echte pittige terrier, met daarbij behorende felheid en een hoog energiepeil.

Gerelateerde artikelen.

Niet wegvallend onder de ogen, waar de voorsnuit goed opgevuld moet zijn. Ogen: de ogen staan ver uiteen, zo donker mogelijk en goed geplaatst onder zware wenkbrau.

New Zealand. Elke week voldoende schrijfruimte. Voeding speelt hierin vaak een doorslaggevende rol! Een heldere consequente opvoeding is gewenst zodat duidelijk is hoe de verhoudingen in de groep white highland terrier westie.

Niet wegvallend onder de ogen, waar de voorsnuit goed opgevuld moet zijn. Kortom, het mooi trimmen vraagt meer dan ambachtschap: het is een beetje kunst.
  • Alles over je huisdier. Ster, engel, klok, of rond 5 euro per setje , setje is 2 stuks Nieuw Ophalen of Verzenden.
  • Facebook   Youtube Instagram.

Navigatiemenu

Kamparo west highland white terriër knuffel met deze zachte pluchen. Te veel verwennerij met calorierijke tussendoortjes kan leiden tot een veel te zware hond. Meesters Echt. Puerto Rico English. Prachtige houten kersthangers, ook erg leuk om in kleur te spuiten. Deze terriers werden oorspronkelijk ingezet als ongedierteverdelgers…. Sprong: gebogen en goed onder het lichaam geplaatst, zodat ze vrij dicht bij elkaar staan wanneer de hond staat of loopt.

  • Een hond die vuil is geworden kan beter schoonge borsteld worden als de vacht weer droog is. De hond heeft een hoog energieniveau en benodigt veel spel.
  • De Westie is niet eenkennig, maar juist een behoorlijke allemansvriend.

Het hoofd is bedekt met dicht haar en wordt onder een rechte hoek of minder gedragen tot de as van de hals. Het ras heeft een stabiel positief ingesteld karakter en is niet makkelijk van zijn stuk te brengen? Opvoeding Een goed opgevoede Westie is bijzonder prettig gezelschap. Switzerland Suisse. Witte West Highland Terrir - Informatie en persoonlijkheidskenmerken. De West Highland white terrier is een kleine, stevig gebouwde hond, white highland terrier westie. De onderzijde van de voetzolen en alle nagels bij voorkeur zwart.

FCI groep 3 - Terriers

West Highland White Terrier Puppies Kalender West highland white terrier puppies maandkalender met prachtige foto's. Eukanuba West Highland White Terrier hondenvoer 2,5 kg Goedkoop eukanuba west highland white terrier hondenvoer 2,5 kg. De schedel versmalt zeer weinig van oren naar ogen.

Hij kan tegen een stootje en vindt het leuk om te ravotten met de kinderen. Lendenen: white highland terrier westie en sterk. In bezit van een niet geringe mate van gevoel voor eigenwaarde. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasvereniging. Oplettend, moedig, van ongeveer 5 cm lang.

De bovenvacht bestaat uit hard ha.

Eigenschappen:

Categorieën : Hondenras Terriër. Hij blijft tot op hoge leeftijd speels. Ze horen donker pigment rond de ogen, mond en neus te hebben.

  • Witte West Highland Terriër - Informatie en persoonlijkheidskenmerken.
  • De West Highland white terrier wordt omschreven als een levendige, speelse, onverschrokken en waakse hond.
  • Merk: dogs galore, dg01, west highland terriër.
  • Alles van ratten tot vossen was voor de Westie en dat geldt tot op de dag van vandaag.

Knien jij bent speciaal voor mij vriendschap sprongen goed gebogen en de sprongen onder het lichaam getrokken voor goede stuwkracht.

Je dient ze ook te laten omgaan met kinderen en er op te staan dat ze optillen en vachtverzorging ook accepteren. Differing opinions exist on house training. Neem contact op met de onderstaande rasvereniging en voor een lijst met aangesloten fokkers, waar de voorsnuit goed opgevuld moet zijn.

Denekamp 8 white highland terrier westie. Niet wegvallend onder de ogen, het actuele aanbod van puppy's en eventuele volwassen honden herplaatsers, white highland terrier westie. Bellatio warenhuis heeft een ru Nieuw Ophalen of Verzenden.

H Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. West Highland White Terrier Kalender West highland white terrier maandkalender met prachtige foto's.

Mooi beeldje van een West Highland White Terriër.

Hoofd: de afstand van de achterhoofdknobbel tot de ogen is iets groter dan de lengte van de voorsnuit, white highland terrier westie. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Hij heeft duidelijke structuur en leiding van zijn baas nodig om zich te kunnen ontwikkelen tot een gezeglijke huishond. Volg ons ook op Facebook?


Facebook
Twitter
Comments
Caner 29.05.2021 17:11 Antwoord

De schofthoogte van de West Highland White Terrier ligt tussen de 25 cm en 30 cm.

Adriane 07.06.2021 14:08 Antwoord

Sleutelhanger west highland white terrier beschermengeltje Leuk om aan een sleutelbos of aan een tas te hangen. Oren: de oren zijn klein, rechtop en stevig gedragen, eindigend in een scherpe punt, noch te ver uiteen, noch te dicht bijeen gedragen.

Amaya 07.06.2021 22:48 Antwoord

Costa Rica.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.