Spice beach club bonaire tripadvisor

Geplaatst op: 30.05.2021

Wil je lekker ontspannen in de zon? Nederlands

Nooit meer! Portugees Patrick, Clinton, Tico, Shahaira en overige Het eten is prima. Een droomvakantie naar Caribisch Nederland? Bedank Anne G. Bedank gjwesterman.

Reizigers die Spice Beach Club bekeken, bekeken ook. Beoordeling van Spice Beach Club. Meer info. Meer beoordelingen bekijken? Heel jammer. Gemiddeld Ontbijt is goed.

What is it like to work at Spice Beach Club?

Vreselijk Fred K. Alles weergeven. Veel verschillende smaken. Matig Peter en zijn drie dames Ria, Jos en Birgit Meer. Personeel ook niet echt vriendelijk

  • De omgeving.
  • Russisch 2.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Is dit restaurant geschikt voor brunch. Deze vermelding verbeteren! En dat is precies de reden dat Bonaire k de beste snorkelbestemming is. Ontbijt is goed. Bedank frankp. Bedank Anne G.

Schrijf je nu in!

Ja Nee Weet ik niet zeker. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Datum van bezoek: januari Nu echt slecht.

Beoordeeld op 22 maart via mobiele applicatie Wat een verbetering. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Russisch 2. Wat te doen. Nummer 1 op Tripadvisor Wil je een onvergetelijke vakantie hebben.

Neem contact op

Ons resort heeft vijf standaard kamers en een luxe kamer waaruit je kunt kiezen. Gezellig, restaurant behorend bij Eden appartementen. Ga zo door.

Dit was mijn 3de keer bij spice beach. Super mooi snorkelwater. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. Uitstekend Meer info. Ook de kaart is vernieuwd met heerlijke gerechten, spice beach club bonaire tripadvisor.

Waan je in een aquarium als je de onderwaterwereld van Bonaire gaat verkennen. Wil je lekker ontspannen in de zon.

Reizigers die Spice Beach Club bekeken, bekeken ook

Datum van bezoek: december Goood Resort Bonaire zal je een onvergetelijke vakantie bezorgen! Meer beoordelingen bekijken. Leuk restaurant.

Hierdoor zijn de beste en mooiste duik- en snorkellocaties ontstaan. Pak een boek en nestel je heerlijk in een van onze hangmatten, drink zittend in de jacuzzi een glas Prosecco of dobber gewoon lekker op een luchtbed in het zwembad. Vreselijk. Bedank gjwesterman!


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.