Google earth op mac installeren

Geplaatst op: 29.05.2021

Dubbelklik op het bestand en voer de installatie uit. Bedrijven kunnen niet betalen om reviews te wijzigen of te verwijderen. Er zijn verschillende versies van Google Earth.

Wat is veranderd in deze uitgave is onbekend. Google Earth is een leuk speeltje om heel wat uren mee door te brengen. Steun WizCase om ons te helpen eerlijk en onpartijdig advies te garanderen.

Download Google Earth Pro. Deel deze download:. Je naam. Download Google Earth voor iPhone en iPad.

Deze informatie wordt nooit met Google gedeeld. Was dit nuttig. Prijs Gratis. De applicatie brengt u daar dan direct heen. Werkwoordelijk gezegde oefenen toch valt er iets op aan te merken, echt heel goed. Top appin Hongarije ligt het plaatsje Gyula.

Dubbelklik op Een programma verwijderen. Beoordelingen en recensies Bekijk alles.
  • Prijs Gratis. Gmail van Google.
  • Google Translate. Je kunt een verzoek indienen om een locatie bij te werken, maar er is geen garantie hoe snel dat zal gebeuren.

Google Earth Pro verwijderen

Dankzij de creatieve tools kun je samenwerken met anderen en met Google Earth op internet prachtige kaarten maken en verhalen vertellen. Deze versie bevat bugfixes. Upgrade naar de nieuwste versie via de downloadlink voor Google Earth Pro. U zoomt heel makkelijk in op de aarde en de beelden zijn behoorlijk gedetailleerd. Je kunt de software voor satellietweergave, Street View, 3D-weergave van gebouwen, bezienswaardigheden, sterren, de maan en een live video van Mars volledig gratis downloaden.

  • Google Drive - online bestands. Minimaal: Besturingssysteem: Mac OS
  • Google Earth is een geweldig programma om satellietbeelden mee te bekijken. Dubbelklik op Een programma verwijderen.

Daarnaast is het mogelijk om de oceaanbodem te google earth op mac installeren, een optie die u in het menu aan de linkerkant van uw scherm vindt. Google Earth zoekt deze plaats op en 'vliegt' erheen. Verder zijn historische beelden beschikbaar.

Belangrijk: Als je Google Earth Pro en de functies ervan wilt gebruiken, moet je de volgende versies van de app hebben:. Visualiseer de kaarten en verhalen die je met Google Earth op internet hebt gemaakt op je mobiele apparaat.

Een nieuw perspectief

Als je Google Earth in de Chrome-browser gebruikt, kun je projecten aanmaken. Google Earth. De oude Edge dus blijkbaar niet.

Verken de wereld van bovenaf met satellietbeelden, 3D-terreinkaarten van de hele wereldbol en 3D-gebouwen uit honderden steden wereldwijd. Meer van deze ontwikkelaar Bekijk alles. Ook nu nog steeds de melding enkel met Chrome.

Webversie geprobeerd met Edge maar werk nog steeds niet. Poort 80 is toegankelijk voor andere apps dan browsers.

Reacties redactie 28 Feb - Controleer het volgende om firewallproblemen in uw antivirussoftware op te lossen:. Het programma werkt heel simpel: u krijgt satellietbeelden van de aarde op uw pc te zien het begint met de aardbol , vervolgens typt u een plaats en een land in bijvoorbeeld: Amsterdam, Netherlands.

Google Earth heeft verder een handig zoekfunctie, waarmee u kunt zoeken op een straatnaam, plaats of land. Cijfer van bezoekers:.

DL Downloads Installatie:. Daarnaast is er de optie historisch beeldmateriaal die je kunt gebruiken om eerdere versies van de kaart te bekijken. Google Earth is een leuk google earth op mac installeren om heel wat uren mee door te brengen. Verder kunt u 'tijdreizen' door oude beelden van een locatie te bekijken. U kunt een vliegtuig nemen en naar verre landen vliegen, Netherlands, maar met Google Earth komt u ook een heel eind.

Vul een e-mailadres in, google earth op mac installeren. Het programma werkt heel simpel: u krijgt satellietbeelden van de aarde op bjorn borg onderbroeken sale maat l pc te zien het begint met de aardbo.

Horizontal Tabs

Op deze manier kun je een kaart maken die aan je wensen voldoet en niet meer informatie bevat dan je nodig hebt. Safari volgt nog. Klik vervolgens op Google Earth Pro.

Inzoomen kan tot op het niveau van auto's ongeveer. Versie: 7. Suggesties voor jou Bekijk alles.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.