Garage huren amsterdam oost

Geplaatst op: 17.03.2021

Gevorderde Zoekopdracht. Parkeer plaats te huur aangeboden Amstedam centrum Ondergrondse parkeerplaats ligt in afgesloten  parkeergarge met camera toezicht, huismeester , onder luxe appartamenten gebouw.

Crystal Court ligt op loopafstand van het Gelderlandplein, De Zuidas en openbaar vervoer. Diverse woningen hebben een of twee eigen parkeerplaatsen, soms met optie tot een carport of garage.

Amsterdam 11 okt. Bart Serto Amsterdam. Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, geniet u van een verbeterde ervaring.

Verkocht onder voorbehoud. Hoofddorp 21 okt. Zie omschrijving 19 okt! Nieuwbouw  0.

Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele aanbod. Bouwnummers 48 en 49 hebben een voorentree en extra brede berging. P van Amsterdam Amsterdam.
  • Charlotte Amsterdam. Rijswijk Vandaag.
  • And if desired it is possible to rent in addition a parking spot in the garage

Provincies Noord-Holland  7. Parkeerplaats Amsterdam parkeerplek te huur garagebox Diverse parkeerplaatsen per direct te huur. Bekijk grote foto's. Maartje Amsterdam. Aangeboden door: Makelaarskantoor Carla van den Brink B. Onze zoekmachines.

  • Amsterdam Gisteren. De meeste plaa Amsterdam.
  • X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van parkeergarage amsterdam oost x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Ingang van de park Amsterdam. Beveiligde garage plek te huur, nabij de zuid as en gelderlandplein. Op zoek naar garage huren amsterdam oost en ruimte.

Parkeerplaats te huur in de haventweeling 32 te amsterdam. Dit aangename startersappartement is gelegen in een pand gebouwd in en is gelegen op erfpachtgrond, welke is afgekocht tot Home Huizen en Kamers   Garages en Parkeerplaatsen   21 resultaten   voor 'garage te huur amsterdam'?

Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Met een state-of-the-art keuken, luxe badkamer, smart electronics en een prachtig uitzicht over het water en de skyline van de stad, woont u hier op topniveau. Vaste ondergrondse parkeerplaats in een opgeleverde appartementencomplex in hartje oud-west amsterdam, naast de hallen in oud. Afgesloten parkeerplaats in amsterdam, de pijp, te huur. De parkeergarage, horende bij het bovenliggende app.

Marina Amsterdam. Heerlijk luxe, alsof je elke dag wakker michael kors dames laarzen sale in je eigen hotelsuite. Een garagebox is een afsluitbare parkeerruimte die meestal in een parkeergarage is gelegen en kan worden gekocht of gehuurd, garage huren amsterdam oost.

Parkeerplaats -afgesloten inpandig terrein -inrijhoogte 2,55 meter -inrijbreedte 2,72 meter -ruim genoeg voor een bestelbus prijs Amsterdam? Kies voor een woning met een dakkapel voor meer ruimte en licht.

Parkeerruimte zoeken

Het appartement beschikt over een riant terras en 3 slaapkamers. Parkeren kan in de garage Alle woningen beschikken over een royale achtertuin. Ondergrondse parkeerplaats ligt in afgesloten  parkeergarge met camera toezicht, huismeester , onder luxe appartamenten gebouw.

Woonhuis huren in Amsterdam. Onze zoekmachines. Adil Amsterdam! Meer info! Bekijk project. Parkeerplaats te huur Amsterdam Centrum Overdekte parkeerplaats in ondergrondse afgesloten parkeergarage op het bickerseiland, amsterdam centrum.

In prijs gedaald  0.

Volg ons aanbod

Goed gerenoveerd. De woning is gelegen op de tweede etage. Noord Holland

Numan Amsterdam. De woning ligt op de hoek van het complex en heeft een balkon gelegen op het zuiden. The apartment is located in amsterdam zuid oostnot so far from the amsterdam arena.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.