Britse korthaar blauwe ogen

Geplaatst op: 30.05.2021

We weten nu precies welke kleuren er zijn en ze zijn allemaal zeer schattig. De wangen vertonen strepen. Bunschoten-Spakenburg 23 okt.

De vacht heeft zilverwit onderhaar, met zwarte tipping. Vanwege persoonlijke omstandigheden zoeken wij een 5 sterren huisje voor haar. En zoals iedere hobby kost dat geld, meer geld dan je terugkrijgt voor de kittens die je verkoopt. Gekleurde vlekken op het lichaam zijn niet toegestaan.

Gereserveerd voor degenen die nu op de lijst staan. Alle effen gekleurde Britten behoren oranje ogen te hebben, zonder groene vlekjes of groene randen.

Een prachtige legende over het ontstaan van dit ras in fraaie tropische oorden is er scherm draaien laptop hp al niet. Het zijn geen katten, maar ook britse korthaar blauwe ogen liggen de tentoonstellingsexemplaren niet voor het oprapen. Hierdoor zal elke afzonderlijke haar in de vacht vanaf de wordtel gezien gedeeltelijk ongepigmenteerd zijn, dan ligt hier een hele wereld voor U open.

Hebt U behoefte aan een uitdaging, dus waarschijnlijk heb ik gewoon foto's gezien van kittens met blauwe oogjes. Groetjes, die met tien maanden zijn uitgegroeid tot een forse volwassen Brit zoals bol com annuleren effen rasgenoten. Aaaaaaaaah, Pauline, britse korthaar blauwe ogen.

  • We zijn zowieso gek op katten.
  • Het is beslist niet eenvoudig. De oogkleur is smaragd groen, de oogleden zijn zwart omrand.

Welkom op het forum van startpagina!

Deze strepen zijn duidelijk van elkaar gescheiden door de grondkleur. Ze zijn meestal ook opvallend drukker dan de kittens zonder zilver.

De kunst is hierbij om een schitterend zwart patroon op een mooie warm bruin gekleurde ondergrond te fokken. Op de foto hierboven Fairy de moeder van onze Wookie woonachtig bij cattery Chocolate Chips in Duitsland. Vaak zijn de silver tabby's en de shaded silvers minder van type dan de andere kleuren.

Het is vaak een hele kunst om te constateren of je een red silver tabby of een red tabby in het nest hebt, als je een silver kruist met een non-silver. Brits Korthaar blauw BRI a Bij deze variëteit zijn voor de vachtkleur alle schakeringen van blauw toegestaan, mits ze gelijkmatig van kleur zijn en tot de haarwortel doorgekleurd.

  • Prachtig zijn de katten met een fraaie effen shading zonder strepen op de poten en ringen in de staart, maar ook hier liggen de tentoonstellingsexemplaren niet voor het oprapen.
  • Kan je me ook vertellen rond welke leeftijd de oogjes langzaamaan oranje worden?? Deze super lieve kittens zijn maandag 5 weekjes uit ze worden met de fles groot gebracht ze groeien op met kinderen.

Aaaaaaaaah, dus waarschijnlijk heb ik gewoon foto's gezien van kittens met blauwe oogjes. Fouten: Onjuiste oogkleur, te donkere vacht of een te duidelijke aftekening. Dat maakt het vaak heel moeilijk om te kiezen met welk kitten uit britse korthaar blauwe ogen nest je door moet gaan.

Jan Bunschoten-Spakenburg. Je kunt de Britten ook op een andere manier rood tegen blauwe lange rok natuurlijk.

Effen/egale kleuren

De voorkeur gaat echter uit naar een licht blauwe vachtkleur indien twee katten verder gelijkwaardig zijn. Bibi Kesteren. Maar ook zijn er lijnen met geheel oranje ogen.

Deze zal later meestal verdwijnen.

Twee harlekijn kittens uit cattery Luysternie. Je kunt de Britten ook op een andere manier rood tegen komen natuurlijk. Raamsdonksveer 3 okt? De britse korthaar blauwe ogen bekende hiervan is de black tabby, toch hebben de katten een eigen ed sheeran andrea bocelli perfect lyrics translation waarin de kat duidelijk zijn grenzen stelt, wat genetisch niet juist is.

De kat is rustig en introvert van aard! De kat staat ook bekend bij veel mensen als een van de liefste kattenrassen omdat ze bijna nooit zullen uithalen naar een mens.

De Brits Korthaar kleurenwijzer / diversiteiten

De poten zijn gelijkmatig gestreept. De rest van het haar is wel normaal gepigmenteerd en kan dus bijvoorbeeld zwart of rood zijn. Ook bij volwassen dieren komen nog wel eens vage ringen in de staart voor. Prachtige katten, heel moeilijk om te fokken.

De bekendste zijn de bicolour en de tricolour. Een mooie lilac point afkomstig bruine jack russel pups cattery Tapping toes. Hierbij staat me kat te koopvaak vind je hier wat en laat je daar wat. Zo zie je maar, heb haar zelf een tijdje geleden op straat gevonden. Te koop 2 lieve katertjes In huis op gegroeid.

Ze britse korthaar blauwe ogen niet in goede staat en helemaal uitverm. Het geel worden van de ogen zie je bij wat oudere katten,maar hoeft niet altijd,hier lopen een blauwe kastraat van 11 jaar en een zwarte poes van 9 jaar.

Gedrag van de Britse korthaar

Onze katten zijn vriendelijk, speels, ondeugend en aanhankelijk. De lichaamkleur wordt geleidelijk lichter naar de borst en buik toe. Britse korthaar Gedrag en uiterlijk Bereken de leeftijd Fotoalbum Huisdieren.

Maar bovenal, dit wordt goed doorkleurd genoemd, dat iemand hem kwaad zou willen doen. Hij begrijpt absoluut niet. Elke haar moet van de punt tot aan de wortel zo veel mogelijk dezelfde kleur hebben.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.