Woorden met y en z scrabble

Geplaatst op: 29.05.2021

Meer dan je denkt als je alle samenstellingen en afleidingen meetelt. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. In dit artikel staan suggesties voor woorden met deze letters.

Britt zegt:. Reactie infoteur , Ik heb hem erbij gezet, dankjewel. Ik voeg hem gelijk toe! Rina , 29 Xis wordt ook geaccepteerd Reactie infoteur , Dankjewel, ik zet hem erbij in de lijst! Zippo zegt:. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Antje , 25 Waarom accepteert wordfeud paq en FAQ niet?

TeamGewei zegt:. KeesG 2, 15 Texen is ook goed gekeurd Reactie infoteur. Er bestaan ook Nederlandse uitgaven die een andere nummering volgen: oudere versies van Scrabble zie ook de afbeelding boven dit artikel gebruiken bijvoorbeeld waarden C. Aldo zegt:. Woorden cadeau voor vriendje 18 een Y die beginnen met de letter H:   hobby hockey hominy hoya husky hyacint hybride hydra hydraat hyena hymen hymne hype hypo, woorden met y en z scrabble.

  • We hebben alle woorden met een y ingedeeld op basis van de beginletter.
  • Henk Spit zegt:.

Het beste woord is: filmquiz voor 31 punten

Woorden met een Y Beginnend met de letter B baby bandy baryon body boy boycot buddy buggy bully bye bypass byte. Wordfeud is zeer leuk om te spelen doch soms frustrerend… Een aantal evidente wooorden worden niet aanvaard… Zoals cd, cv…er zijn er nog die me niet te binnen schieten op dit moment. Kees , 15 Texen is ook goed gekeurd Reactie infoteur , Dank u! Zij praten immers over het s-woord.

Als je denkt dat hij veel klinkers heeft is dit een absolute aanrader. Woorden met een Y die beginnen met de letter D:   daisy dandy dery dolby dolly dory dry dryade dummy dyade dyname dynamo dynast dyne.

  • Goede Nederlandse woorden worden daar in tegen weer niet geaccepteerd…..
  • Dan is het niet verwonderlijk dat ook de gemiddelde waarde per letter verschilt: tussen de 1,62 Tsjechisch en 2,67 Slowaaks. Woorden met een Y die beginnen met de letter D:   daisy dandy dery dolby dolly dory dry dryade dummy dyade dyname dynamo dynast dyne.

Zippo zegt:. Ik zet hem in de lijst. U bent vastgelopen in Wordfeud of Scrabble en op zoek naar woorden met een y. Woorden met een Y die beginnen met de letter K:   klysma kyrie.

Er moeten bestaande woorden mee worden gevormd, soms op vernuftige wijze.

Navigatiemenu

Blokjes met letters, die verschillende waarden zijn toegekend, worden willekeurig gepakt, waarbij toeval een rol speelt. Er zijn niet erg veel y woorden, in vergelijking met andere woorden.

Woorden met een Y Beginnend met de letter B baby bandy baryon body boy boycot buddy buggy bully bye bypass byte. Er werden enige aanpassingen doorgevoerd in de uitvoering van het bord en de plaatsing van de premievakjes, de bonus voor het in één beurt neerleggen van 7 letters werd geïntroduceerd en de naam werd veranderd in Scrabble.

Blozendewitkwast zegt:. Ken je het spelletje Scrabble nog van het bordspel waar je uren met vrienden of familie kon spelen. Wordfeud: op zoek naar woorden met een c, x of y. Bij oudere versies zit geen notitieblok. De blokjes werden in het begin uit hout vervaardigd maar later ook van kunststof.

Suggesties voor woorden met een c, q, x en y

Reactie infoteur , Bedankt, ik zet hem erbij! Dit artikel is alleen bedoeld als naslagwerk bij het spelen van het spel.

Reactie infoteur , Queen staat niet in deze lijst… Kees , 15 Texen is ook goed gekeurd Reactie infoteur , Dank u! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dan is het niet verwonderlijk dat ook de gemiddelde waarde per letter verschilt: tussen de 1,62 Tsjechisch en 2,67 Slowaaks.

  • U ubique , ubiquist , ubiquitair , ubiquiteit , ubiquitist , usquam terrarum , usque ad , utraquist.
  • Categorieën : Bordspel Denksport Hasbro Woordspel.
  • In dat geval worden de punten voor alle spelers op een vel papier genoteerd.
  • Q vervolg Quasimodo , quasimodozondag , quatenus , quater , quatern , quaternair , quaternion , quatere , quatre-main , quatsch , quattrosent , quatuor , quebrachine , quebrachobomen , quebracho , Quechua , Queen-Annestijl , queenie , Queensland , queeste , quellea , quena , quenast , quenchen , qu'en dira-t-on , quer , quercitrine , quercitron , querulaat , querulant , queruleren , query , questeerder ,.

Bio Latest Posts. Reactie infoteuru kunt deze woordenlijst daar ook goed voor gebruiken, dankjewel. Saskia2 Spec. Hoeveel Nederlandse woorden zijn er met een q erin. Sommige mensen zijn specifiek op zoek naar scrabble woorden met de letter y.

Er zijn ook Nederlandse uitgaven met de IJ 4 op n blokje, woorden met y en z scrabble. Helaas heeft dhr.

Vul hier je letters in. Blanco = ?

Zou graag zien dat dit wordt goed gekeurd als je het neerlegt. Blokjes met letters, die verschillende waarden zijn toegekend, worden willekeurig gepakt, waarbij toeval een rol speelt.

Marian , 30 Chi.

Karinvdbosch infoteur10 Welke woorden kun je vormen met een Q als je er geen U bij hebt. Vooral bij de wat oudere is dit woordspel vaak geliefd. Het is de bedoeling dat je al je letters uiteindelijk weg speelt, door het vormen van woorden.


Facebook
Twitter
Comments
Rolinka 02.06.2021 12:04 Antwoord

Hoe werkt het?

Soraja 07.06.2021 04:01 Antwoord

Er zijn ook Nederlandse uitgaven met de IJ 4 op één blokje. Een goede tweede is het Nederlands met 18 stuks van de E.

Atilla 08.06.2021 16:36 Antwoord

Wordfeud, een online variant op het oude bekende bordspel Scrabble. Bij oudere versies pakte men de letters gewoon uit de doos, waarbij de letters eerst ondersteboven werden gelegd en doorelkaar geschoven.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.