Oranje gloed in bruin geverfd haar

Geplaatst op: 29.05.2021

Wanneer je dat doet, blijft er door de eerdere behandelingen geen gezonde haar meer over   let wel op: Het haar is al minimaal 4 jaar oud en heeft tientallen kleuringen moeten doorstaan! Naarmate de tijd werd de kleur goudachtig.

Het is namelijk bijna nooit mooi egaal en in de meeste gevallen zit er een oranje of groene gloed over. Het ziet er dan mooi blond uit. Ik zou deze graag ook mooi licht asblond hebben. Hoi Romy, Bedankt voor je reactie op dit blog. Nu valt het verschil bijna niet op alleen vind ik het nog steeds veel te licht en die kopergloed is nu wel erg opvallend aanwezig. Maak dan een afspraak voor een gratis advies gesprek we kunnen dan beter kijken wat er het beste met je haar kan gebeuren zonder het haar verder te beschadigen.

Toen ik daar klaar mee was, heb ik er weer donkerbruine verf overheen gedaan. Heb je tips voor me. Maar het blijft altijd moeilijk. Groetjes di Reageren. Hoe krijg je de oranje gloed uit je haar! Heb jij tips.

  • Want nu lijkt mijn haar nog bruin, met een rode gloed en heb het het liefst licht zodat de uitgroei bijna niet opvalt. Plaats een reactie Annuleren.
  • Met een hoop geduld. Al gauw zien we dat er 2 soorten pigmenten in je haar zitten: eumelanine en feomelanine.

BeautyJournaal’s Shop Redactie favorieten

Ze adviseerde me een nieuwe kleur koperbruin, mijn eigen haarkleur is donkerblond. Hoi Jane, Bedankt voor je reactie.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Wat hier bij wel belangrijk is, is dat de mattering die je wilt gebruiken om de warmte er uit te halen, wel op de juiste kleurhoogte gebruikt wordt anders zal je mattering nooit krachtig genoeg zijn om al die warmte er uit te halen. Al gauw zien we dat er 2 soorten pigmenten in je haar zitten: eumelanine en feomelanine. Alvast hartelijk dank.

Ik heb zwarte haren van mezelf. Ik las dat eventueel Kis 5A met Igora Vibrance 0. Expertadvies: mijn haarkleur is mislukt met thuis verven. Reply Apr 11. Mocht er toch nog wat warmte achterblijven dan raad oranje gloed in bruin geverfd haar je aan om je haar te wassen met een zilvershampoo. Gratis hond gezocht voor leuk gezin heb ook ergens gelezen dat intrekken van normale shampoo op droog haar ook kan helpen.

En anders inderdaad naar een andere kapper gaan.

De theorie achter de oranje gloed

Maar helaas vind ik het resultaat echt heel erg lelijk geworden. Groet Corina. Voor beide manieren wil ik je adviseren om naar een kapper te gaan.

De kapper zei wel dat mijn haar erg gezond was en de verfbeurt geen probleem was mijn haar voelt nu ook erg gezond en zacht nog maar ik voel me erg onzeker door deze kleur, oranje gloed in bruin geverfd haar. Dit is niet wat je wil horen, maar bij blonderen kun je er eigenlijk niets aan doen om de oranje gloed in je haar te voorkomen?

Ik vond dat niet mooi en heb het toen geprobeerd 2 maanden te laten vervagen waarna ik het donkerbruin heb geverfd. Kleuren heeft niet zoveel zin denk ik omdat mijn kapsel nogal kort is zijn hier misschien producten voor oranje gloed in bruin geverfd haar mijn haar kan laten veranderen.

Het pigment eumelanine bestaat uit de primaire kleuren rood, geel en blauw en bepaalt de natuurlijke haarkleur.

Het grootste haarkleur probleem wat er is

Kan het niet simpeler? Succes en een vriendelijke groet! Met de tijd zal de kleur automatisch weer wat warmer worden. Welke kleur Igora van Swartzkopf kan ik het beste gebruiken en welk percentage developer?

  • Wat raad u mij aan?
  • We kunnen dus geen garantie geven op de tips uit dit blog.
  • Alvast bedankt, Mvg, Iris Floor Reageren.
  • Succes , Edwin.

Haarkleuren hair colouring Je leert professionele haarkleuring technieken van a tot z uitvoeren, zodat je elk kapsel op deskundige wijze kunt kleuren. Hoi Kai, je hebt waarschijnlijk kwestbaar haar waardoor de kleur pigmenten je haar uitvliegen vooral de koele pigmenten. Ik heb het nu al 6 maanden niet meer geverfd en het was aan de bovenkant m'n eigen kleur donkerblond en de onderkant donkerbruin met een bordeauxrode kleur er doorheen. Kunt u mij dat uitleggen. Het rood blijft hardnekkig. Als het maar bruin oogt.

Een rode gloed is niet erg. De kapster gaf nog als optie om het helemaal te blonderen en dan een kleur erover te zetten, oranje gloed in bruin geverfd haar.

4. Hoe krijg je een oranje gloed uit je haar met demi-permanente kleuringen?

Zij beantwoorden al jouw vragen over haarkleuring, styling, productadvies, en kniptechnieken. Het pigment eumelanine is in staat om de rode, gele of oranje ondertoon te neutraliseren. Hoi Corine. De goedkoopste en meest effectieve manier is om je haar te wassen met een zilvershampoo.

Is er iets wat ik kan doen om een sterkere askleur eroverheen te krijgen. De kleur kan dicht bijje eigen kleur gemaakt worden zodat je de kleur zonder veel problemen kan laten uitgroeien. Maar dat is persoonlijk.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.