Hotmail telefoonnummer wijzigen

Geplaatst op: 24.02.2021

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Als u Een telefoonnummer toevoegen hebt geselecteerd, gaat u als volgt te werk:. Het e-mailadres of telefoonnummer voor je Microsoft-account wijzigen Meldingen.

Dus als u het primaire account gebruikt om u aan te melden bij andere Microsoft-services, kunt u zich niet meer aanmelden bij die services nadat u de alias hebt verwijderd. Create your website at WordPress. Als de knop Contact opnemen niet werkt zoals je verwacht, probeer het dan met de optie Answer Desk voor mensen met beperkingen op deze pagina. Je kunt een nieuw Outlook. Ons team zal gecertificeerd zijn, zeer ervaren en goed opgeleid om uw problemen op te lossen.

Voor betere personalisatie van de advertenties die u te zien krijgt Als 'Advertenties personaliseren' is ingeschakeld, kan uw telefoonnummer worden gebruikt om de advertenties die u ziet relevanter voor u te maken. Maison du monde antwerpen adres het vergemakkelijken van inloggen en accountherstel U kunt uw telefoonnummer gebruiken voor het volgende: Op bepaalde plaatsen inloggen op uw account.

Microsoft maakt aliassen die zijn verwijderd niet hotmail telefoonnummer wijzigen voor hergebruik. Wijzig uw advertentie-instellingen als u gepersonaliseerde advertenties wilt in- of uitschakelen, hotmail telefoonnummer wijzigen. Meer informatie over hoe mensen u via uw telefoonnummer kunnen vinden en contact met u kunnen leggen in Google-services.

Voer de 4-cijferige bevestigingscode in en klik op Volgende. Als 'Advertenties personaliseren' is ingeschakeld, kan uw telefoonnummer worden gebruikt om de advertenties die u ziet relevanter voor u te maken.

Ja Nee. Een niet-Microsoft-adres zoals een e-mailadres bij gmail. Wijzig uw advertentie-instellingen als u gepersonaliseerde advertenties wilt in- of uitschakelen. Informatie over het wijzigen van het account waarmee e-mail wordt verzonden in Outlook. Toegankelijke hulp en bronnen om je Xbox-vragen beantwoord te krijgen. Als u bij het aanmelden een bericht ziet met de vraag welk account u wilt gebruiken, betekent dit dat u twee accounts hebt bij Microsoft die gebruikmaken van hetzelfde e-mailadres:   Als u dit bericht niet meer wilt ontvangen, gebruikt u de stappen in de sectie ' Ik wil een ander e-mailadres of telefoonnummer gebruiken voor aanmelding ' op deze pagina om het e-mailadres te wijzigen waarmee u zich aanmeldt bij uw Microsoft -account.

Share this: Twitter Facebook.

  • Als u uw alias verwijdert uit het account waartoe het momenteel behoort, wordt het verwijdert van onze systemen en kan het niet worden teruggehaald.
  • Uw vaardigheden uitbreiden. Kan worden gewijzigd.

Als u hotmail telefoonnummer wijzigen deze gegevens verschaft, gaat u naar de instellingen van deze service. Voer de 4-cijferige bevestigingscode in en klik op Volgende. Mogelijk moet je account worden geverifieerd voordat wijzigingen kunnen worden aangebracht. Als u de opties voor een bepaalde service wilt bekijken, weten we dat de aanvraag van u afkomstig is, hotmail telefoonnummer wijzigen.

Selecteer Een bestaand e-mailadres toevoegen als alias van een Microsoft-account en selecteer vervolgens Alias toevoegen.

Uw vaardigheden uitbreiden. Uw gegevens beheren Het telefoonnummer in uw account wijzigen en aanpassen hoe het wordt gebruikt. Andere Google-services die telefoonnummers gebruiken, worden mogelijk niet op deze pagina vermeld.

U kunt uw nummer wijzigen in de instellingen van bepaalde services, hotmail telefoonnummer wijzigen, zoals de onderstaande:, hotmail telefoonnummer wijzigen u naar de instellingen van deze service.

Met uw Microsoft-account kunt u Microsoft-services en -abonnementen vanaf n account beheren, updaten in of verwijderen uit uw Google-account, zoals Xbox Live. U kunt uw nummer wijzigen in de instellingen van bepaalde services. Het telefoonnummer in uw account wijzigen en aanpassen hoe het wordt gebruikt U kunt telefoonnummers toevoegen aan.

Toegankelijke hulp en bronnen om je Xbox-vragen beantwoord te krijgen. U kunt het dus niet meer gebruiken voor het verzenden of ontvangen van e-mail.

Bedankt voor uw feedback.

Vervolgens kunt u: Uw telefoonnummer toevoegen: Selecteer naast 'Telefoon'   de optie Voeg een telefoonnummer voor herstel toe om uw account te beveiligen. Telefoonnummers worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Uw telefoonnummer is gekoppeld aan bepaalde Google-services die u heeft ingesteld of die u gebruikt. Het kan tot 48 uur duren voordat de wijziging is doorgevoerd voor alle Microsoft-services.

Nog meer hulp nodig. Ja Nee. U kunt bijvoorbeeld een sms'je ontvangen met een code waarmee u uw wachtwoord kunt hotmail telefoonnummer wijzigen. Als 'Advertenties personaliseren' is ingeschakeld, kan uw rest my case definition worden gebruikt om de advertenties die u ziet relevanter voor u te maken. Controleren of uw nummer op deze manier wordt gebruikt Ga naar het gedeelte Telefoon van uw Google-account.

Telefoonnummers worden voor verschillende doeleinden gebruikt, hotmail telefoonnummer wijzigen. Feedback verzenden over Microsoft verzendt nu ook OTP naar uw apparaat. Ik blijf het bericht 'Welk account wilt u gebruiken? Als u een bestaand e-mailadres of telefoonnummer wilt gebruiken, gaat u naar stap 6?

Weet jij het antwoord?

Contact opnemen met ondersteuning. Een telefoonnummer toevoegen, updaten of verwijderen Open op uw Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google Je Google-account beheren. Als u uw telefoonnummer bijvoorbeeld gebruikt voor een loyaliteitsprogramma, ziet u mogelijk gerelateerde advertenties wanneer u Google Zoeken gebruikt.

Daarnaast wordt het weergegeven op apparaten Als je het e-mailadres of telefoonnummer dat je niet meer wilt gebruiken wilt verwijderen, selecteer je Verwijderen ernaast en volg je de instructies. To find out mo.


Facebook
Twitter
Comments
Linde 06.03.2021 17:50 Antwoord

Als 'Advertenties personaliseren' is ingeschakeld, kan uw telefoonnummer worden gebruikt om de advertenties die u ziet relevanter voor u te maken. U kunt maximaal 10 e-mailadressen of telefoonnummers aan uw Microsoft-account toevoegen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.